Защита

iwanov

Registered
Абе на един авер са му хакнали форума и се питах дали неможе да дадете някой мод или някаква защита там за експлойти или нещо подобно.

Дайте малко савети.

iwanov каза:
Абе на един авер са му хакнали форума и се питах дали неможе да дадете някой мод или някаква защита там за експлойти или нещо подобно.

Дайте малко савети.

Как са го хакнали ? Разбрали са паролата на админа ли ?

iwanov каза:
Ми не с някакав експлоит май :?

Една защита на администраторския акаунт и заключване на админ
директорията може да помогнат .
Зависи за какво хакване говори той.

admin каза:
iwanov каза:
Ми не с някакав експлоит май :?

Една защита на администраторския акаунт и заключване на админ
директорията може да помогнат .
Зависи за какво хакване говори той.

Това беше направено.
Имало някакви щети в базата данни. :?

Имах едно клипче, Дето един БГ хакер, си присвоява в Един от първите Форуми на Империя Онлайн Админски права! Ма не помня как го правеше! Има всякакви БЪГОВЕ по Форумите, Затова се прави ДБ- бакъп! Може да се изтие някой друг въпрос, зависи от къде си го направил, НО поне няма да е ПЪЛНА загуба!

luudman каза:
Имах едно клипче, Дето един БГ хакер, си присвоява в Един от първите Форуми на Империя Онлайн Админски права! Ма не помня как го правеше! Има всякакви БЪГОВЕ по Форумите, Затова се прави ДБ- бакъп! Може да се изтие някой друг въпрос, зависи от къде си го направил, НО поне няма да е ПЪЛНА загуба!

Това не е точно по темата. Аз питам за някаква защита а ти ми обясняваш за някакав клип и ми казваш да си правя бакъп на ДБ.
Въпроса е да не се хаква ,а не като ме хакнат само да възтановявам :wink:

Съобразявай се малко

Моя миналата година го хакнаха турчалята когато беше манията да хакват изрудите им с изруди :)

hacked.JPG

и просто влязох в http://сайт.ком/forum/admin и видях, че всичко е ок ... веднага си зех ДБ -то и сложих нов форум!

Има теми с защити в този форум малко потърси
/Можеше с Ип, но как става,нз/

Back
Горе