Защо не иска да ми създаде FTP ...

Ами защото си на свободния план а той ти създава автоматично един FTP акаунт и нямаш право на друг само на един а ако го изтриеш може да създадеш нов но не съм сигурен дали все още потдържа опцията.

Host: субодомейна, който си направил
User: Акаунта ти в freehostia
Pass: Паролата ти в freehostia

Здравейте,
Да не отварям друга тем.Искам да питам след като сложих новата версия на phpBB2 и ми излиза това
Какво да правя? :P

perer каза:
Здравейте,
Да не отварям друга тем.Искам да питам след като сложих новата версия на phpBB2 и ми излиза това
защо инсталирваш нов ? като има безплатен форума от фреехостиа и то много по лесно се инсталирва и изобщо не иска такива работи ? иска един админ потребител и една парола и там кво беше ... :?: инсталираш безплатния ..

С безплатния е мн по-лесно, но и така може.Когато си се регистрирал в фреехости те трябва да са ти пратили информацията за акаунта, която да полазваш там

djvato каза:
perer каза:
Здравейте,
защо инсталирваш нов ? като има безплатен форума от фреехостиа и то много по лесно се инсталирва и изобщо не иска такива работи ? иска един админ потребител и една парола и там кво беше ... :?: инсталираш безплатния ..

Защото това е новата версия. 8)

А на "име на базата данни" какво да пиша?И на "Вид на базата данни" също? :P

perer каза:
djvato каза:
perer каза:
Здравейте,

Защото това е новата версия. 8)

А на "име на базата данни" какво да пиша?И на "Вид на базата данни" също? :P
е как ще е неговата ... като при безплатните изобщо нети дава това :?:

Във freehostia версията е phpBB 2.0.21,аз сложих phpBB 2.0.22 8)
Никой ли незнае какво трябва да се напише на "Име на базата данни:,Сървър на базата данни / DSN:,Представка за таблиците в базата данни:,Вид на базата данни: (

perer каза:
Във freehostia версията е phpBB 2.0.21,аз сложих phpBB 2.0.22 8)
Никой ли незнае какво трябва да се напише на "Име на базата данни:,Сървър на базата данни / DSN:,Представка за таблиците в базата данни:,Вид на базата данни: (

офф е толкова ли неможе да схванеш кво трябва :

сървар на базата : mysql3.freehostia.com

има на база : естествено името ти на базата данни

потребителско има на база : същото като горното

Паролата : паролата на базата демек тва горното паролата му

надолу си го оставяш както си е само попълваш потребителско на админ маийл и т.н.

Back
Горе