Защо не ми разчита диск-а?

cappy_

Registered
Защо не ми разчита диска с уиндоус-а, бърнах го, на лаптопа ми (HP) го разчете, на настолният ми компютър също, но на новият ми лаптоп (DELL) не ми го разчита?!
Идеи?

Още когато ти се появи логото на DELL в началото натисни F2 след това отиди на Boot и след това Boot Sequence или нещо такова...

Отидох на boot, но имам някакво таблица
Set Boot Priority
1st Boot priority
2st Boot priority
3st Boot priority
4st Boot priority
5st Boot priority
6st Boot priority

Ако лаптопът ти е DELL и версията на биоса е 2.1 си изтегли Windows 7 (Която и да е версия) DELL OEM. -> Няма да ти иска активация или ключ НИКОГА.

gamena007 каза:
1st Boot го направи CD/DVD
Мерси, брат, благодарение на теб сега имам уиндоус. :?:
Обаче имам и друг проблем сега, иконите са ми прекалено големи, даже целия десктоп ми изглежда супер близо, някакъв грамаден, разтегнат... някакви идеи?
Както и... не знам как да си пусна wi-fi ... не намирам отвън копче...

Сега нямаш драйвъри.

Влез в http://support.dell.com/support/index.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs и натисни Drivers & Downloads. След това ще те попита как ще търсиш за драйвъри. Избери чрез номер на продукт. Той е залепен на долната част на лаптопа и представлява нещо такова: F85D9N1.

След това си изтегли DELL - Utility и го запиши на диск. След това инсталирай драйвърите от него. За блутут трябва да си изтеглиш Wireless Bluetooth Module.

Лаптопите на DELL попринцип нямаха копче на wireless, но сега то се намира на мястото на F2 (Нещо като антена с по две вълни от всяка страна)

gamena007 каза:
Сега нямаш драйвъри.

Влез в http://support.dell.com/support/index.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs и натисни Drivers & Downloads. След това ще те попита как ще търсиш за драйвъри. Избери чрез номер на продукт. Той е залепен на долната част на лаптопа и представлява нещо такова: F85D9N1.

След това си изтегли DELL - Utility и го запиши на диск. След това инсталирай драйвърите от него. За блутут трябва да си изтеглиш Wireless Bluetooth Module.

Лаптопите на DELL попринцип нямаха копче на wireless, но сега то се намира на мястото на F2 (Нещо като антена с по две вълни от всяка страна)
Направих го, но драйварите искат нещо да се свързват с нет-а, а аз не мога да си пусна моя, в една стая ми е рутера и лаптопа натискам F2 (за уифито уж да се включи, но не става нищо) отварям си там дето да пиша усър и пасс и не ме свързва.... :@ ;(

Потърси в Интернет -> Ethernet drivers или drivers за WiFi от компютъра си, сложи ги на диск или флаш и след това ги сложи на лаптопа си, не е трудно да се сети човек :)

qazxsw каза:
Потърси в Интернет -> Ethernet drivers или drivers за WiFi от компютъра си, сложи ги на диск или флаш и след това ги сложи на лаптопа си, не е трудно да се сети човек :)
Като тръгвам да инсталирам драйверите му, като ги стартирам и търсят някаква проверка в интернет, и аз като нямам интернет ми изписва ерор...

Пич. С лаптопа са ти дали от магазина всички необходими драйвъри. Защо ти е да ти гелиш от интернет като хората са ти дали точно които драйвъри ти трябват и то на диск? :?

Back
Горе