Заявка за ЛОГИН ПАНЕЛ интегриран с phpBB3...

Radko каза:
За какво заплащане говорим?
Здравейте,
значи заплащане непредлага понеже това не е нещо което ще струва пари смисал това е един ЛОГИН ПАНЕЛ интегриран с phpBB3... :)

Radko каза:

А ти колко мислиш, че можеш да вземеш за това ? :D 5лв. та дори и по малко или смс това е просто някакъв малак код с лек дизайн 20 мин работа попринцип

Извинявам се за спама

kikity_94 каза:
Radko каза:

А ти колко мислиш, че можеш да вземеш за това ? :D 5лв. та дори и по малко или смс това е просто някакъв малак код с лек дизайн 20 мин работа попринцип

Извинявам се за спама
Здравейте,
значи можели вие да ми го направите моля...
Благодаря ви предварително ;)

Съжалявам,че и аз ще поспамя,но....

Здраветей,значи искам

хубаво,и аз искам някой да ми направи целия сайт и аз само да пускам теми със "Искам".Не става така.До колкото съм забелязал във форума трябва да питаш ,а не да искаш.Потребителите ти предоставят теория,примерен код,решение,но не става просто да кажеш "искам".Идеята е да ти дадът пример и ти да се научиш следващия път да си го направиш сам.Какъв иначе е смисъла ? Трябва да се учим,а не да чакаме всичко на готово.

kikity_94 каза:
Radko каза:

20 минути са си 20 минути, човек винаги трябва да си уважава и оценява труда, защото по тази логика всеки ден някой ако те кара за по 20 минути да му правиш нещо 10 часа на месец ще ти отнема.

До автора на темата, не си дал нито кода за дизайна, нито информация в коя директория ти се намира phpBB-то, нито информация как и на къде искаш да те пренасочва след логин.

Да го разбирам ли, че очакваш от нас да видим картинката, да ти направим дизайна на менюто да ти инсталираме phpBB-то и да направим логин формата да работи с това което ние сме направили, защото не ми се вижда някой да ти я свърши тази работа any time soon.

Back
Горе