Заявка за лого 295х85

H_Kolev

Registered
Здравейте, някой може ли да ми направи лого с размер 295х85рх. С текст FilmiBG или Filmibg, ако може фона да е прозрачен, става въпрос за лого за онлайн филми, освен, че ще се използва за лого на сайта, то ще бъде сложено като воден знак на всеки филм. Цветовете на сайта са предимно червено, бяло и черно :)
Бяло - #FFFFFF
Черно - #000000
Червено - #AA2924

5337.png

Ако беше платено щях да се постаря повече :D :) :)

Hous каза:
5337.png

Ако беше платено щях да се постаря повече :D :) :)

Това F, направено като филмове лента, може да се получи мн добре.

Хубаво е, но ще е на тъмен фон, и тези черни букви трудно ще се виждат, целта ми е да е нещо различно от останалите, да е нещо изчистено с елементи които ще привлекат вниманието на потребителя. :)

Може ли да ми направите нещо на което краищата да завършват с филмова лента или нещо с някакъв Play бутон или филмова лента.. Иначе и тези са хубави, но просто не се вписват добре :)

H_Kolev каза:
Хубаво е, но ще е на тъмен фон, и тези черни букви трудно ще се виждат, целта ми е да е нещо различно от останалите, да е нещо изчистено с елементи които ще привлекат вниманието на потребителя. :)
То е ясно какво искаш всеки го иска , но като за без пари толкова мога да предложа аз.
За цвета на фона нищо не беше споменал ето един семпъл опит:
5338.png

ps:Виж го на черен фон,че тука е много зле :D

Hous, първото лого в бяло което направи е страхотно, доста добре стои :) Засега мисля да е твоето, но ще видим до довечера може да излезе и нещо друго :)

Дано това не е твоя сайт
Click защото логото е покъртително.
И пиши накрая да видим на кое си се спрял (интересно ми е как стои).
:)

Back
Горе