Заявка не връща правилен отговор

vinsbg

Registered
Здравейте,
имам заявка, която ми извежда категориите и броя на елементите в тях. Всичко точно, но за една определена категория нищо не изкарва - показва 0 въпреки, че има 20-тина елемента в нея. Останалите си излизат правилно.
Това е заявката
Код:
$q = mysqli_query($con, "SELECT cat_id, cat_name, (SELECT COUNT(*) FROM games WHERE games.cat = cat_name) AS count FROM cats ORDER BY cat_name");

while ($res = mysqli_fetch_assoc($q) {

echo '<div id="cat"><a href="/category-'. $res['cat_id'] .'.html">&raquo '.$res['cat_name'].' ('.$res['count'].') </div></a>';

}

Някакви идеи от къде може да идва проблема, защото ми е малко странно как на 11 категории ще извади точната бройка, но на една няма да извади?

joTunkiq каза:
Извинявай за тъпия въпрос .. но .. mysqli_error() нищо ли не показва ? :idea:
Не, както казах всичко си работи коректно и про останалите категории си изкарва всичко. Ето снимка от която може да се види, че въпреки, че има 632 записа в категория 'Пъзели' изкарва 0 ..., а при останали си излизат.
6189.jpg

едит:

Боже..чак сега на снимката, която пратих забелязах, че на едното място е 'Пъзел', а на другото 'Пъзели' ... това е бил проблема. :oops: :oops: :o

djman каза:
Сам видя, че това, което правиш е много лошо. Свържи ги по category_id :)
То, защото ползвах една готова база с готова таблица за категории и си викам ще спестя малко време... ама май по-добре ще е да го направя, както си трябва :)

Back
Горе