За Bonus точките

prima08

Registered
Ще ми разясните ли за bonus точките.Как може един потребител да има
10 Support и 917 Bonus

Бонус получаваш от различни неща, които правиш в целия сайт. Примерно като качваш уроци :)
support се получава само, когато този, който е пуснал темата е доволен от отговора, който си му дал :) При получаване на support се получава и едно bonus. Бонус може да получиш като качваш уроци, предполагам и тестове.. И т.н. :)
Не съм много сигурен в това, което пиша, но мисля, че е така ;)

Тъй, за да е ясно.

Когато помогнеш на някой в някоя тема той може да ти даде една съпорт точка. Тази съпорт точка се равнява на 1, 2 или 5 бонус точки в зависимост от раздела в който е темата. За уроци НЕ се дават точки, за тестовете, като се пуснаха се даваха по 5 точки на тест, но админ реши, че е грешка и сега не знам как е, а примера който даваш сигурно е от игра, понеже при печелене на игра мжое да получиш награда от много бонус точки (в случая май е 1-ва награда от 900 точки).

Знам че се дава по 1 Support в форума и в зависимо къде в форума по 1 или 2 Bonus.Къде пък 5.А за тестовете знам че се дава по 5 на тест.Явно този потребител е спечелил някоя игра или е пуснал към 180 теста :)

Пет се печелят в раздела за флаш. Понеже разбирачите са дефицитен матертиал. Пазарната икономика си казва думата ;)

Трябва да се има впредвид и че тези бонус точки могат да се прехвърлят и между потребителите.

StormBreaker каза:
LiRiX каза:
Трябва да се има впредвид и че тези бонус точки могат да се прехвърлят и между потребителите.

Може ли ? :shock:

Трябва аз да го направя.
За хора които имат по над 200 точки няма проблем.

Back
Горе