Здравейтее, приятели

debian

Registered
Удари ме носталгията малко да си призная. Точно преди 3 минутки като случайно ми скимна да проверя дали сайтът е все още валиден... ии като зареди, не повярвах :)

Аз приключих заниманията с компютри от.. май вече стана 11-12 години. Занимавам се с разни неща , но единствено като хоби. Все още имам някакви познания в сферата, благодарение на общността web-tourist.net Ей сега скоро време като дойде да възстановя бизнес начинанията пак ще се пробвам да изградя уеб страничка. :p
Работя в строителството и по-конкретно грубия строеж. Нанесох се от половин година в София и май вече тук си преживям.
Животът върви страхотно. Убеден съм , че и при вас е така.

Ако някой случайно види това нека сподели нещо за себе си.

ВСИЧКО ДОБРО

Последно редактирано:
то било по-хубаво от сега :D xaxaa

И сега е хубаво ама тогава беше още повече. Имаше интерес - търсихме, питахме и опитвахме за да се научим.
Сега може да идеш на ИТ даскало и да те научат :p

Този линк е последното ми творение, което е калкулатор за изчисляване теглото на арматурното желязо, с което се занимавам.

Със сайтовете трудно ми се получаваше. Дори да си призная, когато изготвях това калкулаторче пак използвах някакъв готов javascript код, който откраднах и преработих :D

в нещо софтуерно?
Да инвестирам - не.
Принципно имам идея за система, където да се записва и обработва информация за дейността на бригадата.
Но тя се свежда до списък с хора и допълнителнителните данни към всеки един, които трябва да се въвеждат периодично.
И си го представям като уеб приложение(офлайн на хаммп-а), понеже така имам възможност да я създам.
Реално тези данни мога да си ги записвам и на бели листи, но нали идеята за приложение е двигател на Хобито. :)

Останалото е хамалска работа, но и тя трябва да се мисли.

Добре дошъл отново! То напоследък не стават много дискусии, но аз си влизам за носталгията :D

Последно редактирано:

Back
Горе