Здравейте! Сега преди малко си валих едни снимки

tuizzl

Registered
Здравейте! Сега преди малко си валих едни снимки всики и си ги зареждам във фотошоп, но са заключени и пише index и немога да правя нищо по тях, как да ги отключа?

Еми начина който аз знам е - Правиш нов слой работиш там каквото ти е кеф и после layer - flaten image.

има и такива ситуаций в който не можеш, да ги отключиш :) в тоя случай един нов документ ctrl+A и с move tool-a я завлечи в новия документ.

dELux_nike да и аз така правя другия начин е като Ctrl+А > Ctrl+С > и на нов документ Ctrl+V. Мерси за отговорите и все пак ако има и по лесен начин нека който знае да сподели :)

не е от това :) просто хората направили картинката са си я защитили до някаква степен и аз търсих друго решение, но ползвам все този вариант.

няма такъв начин да си защитиш картинката така че да не може да се отвори с програма за редактиране

mania каза:
няма такъв начин да си защитиш картинката така че да не може да се отвори с програма за редактиране

не такова защитаване, ако прочетеш ще видиш че картинката се отваря, просто не може да и се махне катинарчето за тази защита говоря.

Хах, каква защита xD С фотошоп работя от 2 години сигурно вече и никога не съм се "натъкнал" на такава защита .. ?

dELux_nike каза:
mania каза:

не такова защитаване, ако прочетеш ще видиш че картинката се отваря, просто не може да и се махне катинарчето за тази защита говоря.

Няма такова нещо дето да не може да му се махне катинарчето във фотошоп
Най - вероятно задклавиатурното устройство нещо не бива :D

Kак да няма защита това, че не сте попадали на такава снимка не означава, че няма когато снимката ти е background с катинарче тогава всеки знае как се отключва лейара, но когато е index катинарчето не може да се махне, варианта е copy и на нов документ paste. Тия дни ще се поразровя и ще пусна една такава снимка.

Back
Горе