GOTI Registered 11 Юли 2014 #1 Здравейте, Имам странен проблем. Намествам един елемент с марджин но под IE излиза с 3 пиксела на долу. Някой знае ли как е валидирането с MS Аз търсих инфо в нета за -ms- но някакви отделни неща намирам които въобще не ми трябват. Благодаря предварително
Здравейте, Имам странен проблем. Намествам един елемент с марджин но под IE излиза с 3 пиксела на долу. Някой знае ли как е валидирането с MS Аз търсих инфо в нета за -ms- но някакви отделни неща намирам които въобще не ми трябват. Благодаря предварително
J joTunkiq Registered 11 Юли 2014 #2 пробвай така .. [css][/css] Това ще се изпълни само ако засече Ie :?:
GOTI Registered 11 Юли 2014 #3 joTunkiq каза: пробвай така .. [css][/css] Това ще се изпълни само ако засече Ie :?: Увеличете... Да това е вариант, но по-принцип най-добре си е в style да си се опише. Интересното е че margin се съпортва от всички браузъри но явно не на всички еднакво. Разликата е в Хорм, Мозила и IE. Ще потърся още и ако не намеря ще ползвам if-а. :?:
joTunkiq каза: пробвай така .. [css][/css] Това ще се изпълни само ако засече Ie :?: Увеличете... Да това е вариант, но по-принцип най-добре си е в style да си се опише. Интересното е че margin се съпортва от всички браузъри но явно не на всички еднакво. Разликата е в Хорм, Мозила и IE. Ще потърся още и ако не намеря ще ползвам if-а. :?: