Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Toва го чух де, ама не че не ми допада идеята, просто няма смисъл (според мен).kriss каза:е.. нали ти казах - много добре ще е ако имаш "добави темата в любими"![]()
Наблюдаване на тема. Когато се натисне и има нов отговор да се уведомява потребителят чрез ЛС/Е-майл.Karcho каза:Toва го чух де, ама не че не ми допада идеята, просто няма смисъл (според мен).kriss каза:е.. нали ти казах - много добре ще е ако имаш "добави темата в любими"![]()
наФорум име
Подфоруми
Angry каза:webdevs-bg.net/view/1
=
webdevs-bg.net/viewforum.php?f=1
ArchangelS каза:По удобна админ часта си направи . Проверки къде не е наред базата данни, съответно да се поправя когато искаш или да ти покаже грешката.Както ИПБ.
Форум име
на
Подфоруми
Той нека разбира от дизайн, какво го интересува администраторския панел :lol:ArchangelS каза:НЕ съм казжвал че знам, ако ти трябва по готино. Потребителя разбира от ДИЗАЙН.
Къде съм казал, че ме интересува администраторския панел :O? Както и да е, без повече спам, ако може.ArchangelS каза:Разбира от ДИЗАЙН - смени дизайна....
Интересува те теб администраторския панел, да съм споменал за потребителя ?