Извеждане на данни в индекса

MaDHaCkEr

Registered
Интегрирал съм форума ми и в самия индекс на сайта искам като се логнаш да се покаже бутон за личните съобщения( и ако има съобщения да пише броя им) както е в самия форум,също да изписва например "Здравейте, ника" и как да направя в индекса да се показва аватара? написал съм това
<tr>
<td align="left" class="login" style="font-size:12px;"> Аватар:<a href="'.$phpbb_root_path.'profile.php?mode=viewprofile&u='.$userdata['username'].' ">'.
$userdata['user_regdate'].'</a> </td>
</tr>

обаче в индекса като се логна вместо да ми покаже аватара ми показва някакви числа...
Аватар:1180939093

Моля помогнете :) и ако може някой да обясни на кратко как да разбера стойностите на останалите бутони в форума например колко мнения, колко потребители онлайн има и т.н

Мерси предварително ;)

Това е датата на регистрация, виж какво си задал. <tr>
<td align="left" class="login" style="font-size:12px;"> Аватар:<a href="'.$phpbb_root_path.'profile.php?mode=viewprofile&u='.$userdata['username'].' ">'.
$userdata['user_regdate'].'</a> </td>
</tr>

$userdata['user_regdate'] - това е за дата на регистрация, която е в unix формат, затова ти показва тези числа. направи го така:

<tr>
$userdata['user_avatar'].'</a> </td>
</tr>

Back
Горе