GOTI Registered 9 Януари 2014 #1 Здравейте, Искам да изкарам от Opencart бутона "add to cart" и отметката за количество. Или по скоро казано това Искам да ги изкарам на друг сайт. До сега успях да изведа: -Име на продукта -Снимка -Цена Ако някой знае нещо с което да помогне ... ще съм много благодарен.
Здравейте, Искам да изкарам от Opencart бутона "add to cart" и отметката за количество. Или по скоро казано това Искам да ги изкарам на друг сайт. До сега успях да изведа: -Име на продукта -Снимка -Цена Ако някой знае нещо с което да помогне ... ще съм много благодарен.
GOTI Registered 10 Януари 2014 #2 Хванах една "ДЖАДЖА" на wordpress която изкарва -Име на продукта -Снимка -Цена -Бутон към продукта той обаче не ми върши работа защото отива към продукта а аз искам направо да купува. Също така и не изкарва желаното количество. :lol:
Хванах една "ДЖАДЖА" на wordpress която изкарва -Име на продукта -Снимка -Цена -Бутон към продукта той обаче не ми върши работа защото отива към продукта а аз искам направо да купува. Също така и не изкарва желаното количество. :lol: