Изгоден Уеб хостинг

valve

Registered
Здравейте, ние от екипа на MyHostBG предлагаме уеб хостинг услуги всеки който желае повече информация да посети нашият уеб сайт
Ние работим под Linux CENTOS
http://myhostbg.info/

Баннер 468x60
bff72a568aead903.png

Изгоден?
Ти обърнал ли си внимание на сайта, на съдържанието ... на всичко?
Или просто имаш компютър с повечко ресурси от които искаш да изкараш някой лев?

Ние сме само реселъри, на една хостинг компания.А, относно печатната грешка това е в барзината на уеб програмиста. :?:

Дизайна е ужасен, при цъкане на "поръчай хостинг" си седи на "Начало" сякаш съм още в индекса при плановете няма никаква информация, каква цена са пакетите пише само да се изпрати смс.

За пакет (Микро) Изпратете смс на номер 1990 с текст BGMIKRO
За пакет (Мини) Изпратете смс на номер 1925 с текст BGMINI
За пакет (Нормален) Изпратете смс на номер 1935 с текст BGNORMALEN
За пакет (Супер) Изпратете смс на номер 1987 с текст BGSUPER
За пакет (Про) Изпратете смс на номер 1983 с текст BGPRO

и сайта зарежда много бавно.

valve каза:
Ние сме само реселъри, на една хостинг компания.А, относно печатната грешка това е в барзината на уеб програмиста. :?:

Е и?
Пак трябва да има вид на изглед сайта, сега е... не бих си купил сори..

1) Избрал си вече разработена нисша в България - уеб хостинг. Има вече предостатъчно такива фирми.

2) Прегледай сайтовете на СуперХостинг, на Хост.БГ и тогава помисли дали твоя сайт дори се доближава малко до сайт за хостинг, който ВДЪХВА доверие?!

3) Не знам сериозна хостинг фирма да предлага плащане чрез... СМСи?!

4) Дизайна е трагичен. Менюто е неясно и дезорганизирано.

5) "НеограниченНеограниченНеограниченНеограниченНеограничен" - страницата с Планове да ти изглежда това угледно и красиво?!?!?

Нататъка няма какво да изброявам... Сори мен, че съм толко директен, но това е много зле.

Неща и да си представям щом сайта изглежда така какви ще са услугите.
Преди време си поръчах домейн + хостинг от един подобен нов сайт за хостинг а именно hostdouble.net ... Изгоря им сървъра уж щяха да го пускат уж тва... уж онова и в край на сметка нищо... Отидоха си ми всичките файлове! и администратора се покри!

И другото което е....
За връзка има само Скайп и имейл.... Кой сериозен хостинг няма поне 1 гсм на който да звъннеш.

tedobedo каза:
Няма бъдеще... Съжалявам! :)
Намери се кой да му казва, че няма бъдеще. Както казаха и по-горе вместо да си правите експерименти с разни безплатни тимплейти, може да си направите съвсем малкото усилие и инвестиция и да купите един поне малко хубав дизайн. Да не говорим, че до вчера в хедъра ви пишеше "Уеб хотинг".

Back
Горе