Изнасяне на текст под аватар (phpbb3)

lub4o

Registered
Значи искам да попитам как може да стане като създам допълнително поле примерно да пише РАМ и потребителят да може да въвежда своята рам и как може да стане да излиза това поле под аватара тоест като се попълни и зададената информация да излиза под аватара. Става въпрос за PHPBB3

И аз това искам да разбера. От админ панела си правя "единствено поле", давам му да се показва във профила докато се преглеждат темите, под аватара, ама нищо не се показва. Изкарва го само като цъкнеш на профил и ти се отвори профила

Как да го изкарам под аватара.

п.п - не знам как ама се оправих :)

За да ти излиза под аватара трябва да направиш следното

Администраторски панел > Потебители и групи > Допълнителни полета > Създаваш си ново поле и даваш отметка на > Покажи при преглеждането на темите.Това е другите настройки вече ти си ги правиш :) :wink:

Хора и аз искам да знам същото правя го както го казвате но не се получава аз съм с най-новия пхпбб и с кеш мод,но не излиза под аватара :S

Влизам в админ панела - > Потребители групи - допълнителни полета - >
избирам при създай ново поле,пиша си текста и избирам Единствено поле - >
След което на опции слагам отметка на покажи при преглеждането на темите - > пиша име и описание на полето натискам Следваща стъпка натискам Език опции,Запиши и съм готов,но после го няма при преглеждането на темите,а като си цъкна на профила го има за въвеждане

Back
Горе