Изпращане на безплатни смс-и

purko

Registered
Здравейте,
Знаете ли случайно откъде мога да изпращам безплатни смс-и от интернет, но да не е нужно получателят да има активиран Email to Sms :)
Аз преди ползвах http://bulsms.com ама сега нещо не работят вече... :lol:

За какво ти е такъв сайт, при условие че от mtel.bg и от my.globul.bg можеш да изпращаш безплатни смс-и - 20 на брой за целия ден. За вивател не съм сигурен.

MaLa_NocHe каза:
За какво ти е такъв сайт, при условие че от mtel.bg и от my.globul.bg можеш да изпращаш безплатни смс-и - 20 на брой за целия ден. За вивател не съм сигурен.
Е да, ама аз имам номер само към глобул и не мога да изпращам на абонати от mtel...

purko каза:
MaLa_NocHe каза:
Е да, ама аз имам номер само към глобул и не мога да изпращам на абонати от mtel...
В сайта на Мтел си правиш само регистрация и можеш да изпращаш по 15 на ден няма значение дали имаш номер към тях или не. Докато на Глобул и Виваком се иска да имаш номер, за да се регистрираш и да ползваш тази услуга.

Във всеки операторски сайт има линкчета към Изпрати смс.
На виваком съответно и на глобул иска да имаш номерче и да пратиш смс на стойност 20ст-1лв

а на Мтел е безплатно и не изисква номерче.
Тъй,че тези сайтове са абсолютно излишни. :)

Back
Горе