Изработка на Дърво :-)

zaheto

Registered
И така днес реших да си направя дърво :) Ето какво се получи:

tree3ik4.png

Ако има желаещи мога да обясня как го направих :)

Кажи кажи как си го направил че ми е интересно :)
Хубаво е браво :wink:

е че то е елементарно това дърво. няма смисъл от обяснения според мен :D

иначе браво

Sand за теб ще е елементарно, но има хора които не са чак толкова наясно

Короната е правена с четка листо, като си "мазнал" в няколко слоя и си направил преливките, нали?

Ама кората ми е интересно как става.

K0ceTo каза:
Короната е правена с четка листо, като си "мазнал" в няколко слоя и си направил преливките, нали?

Ама кората ми е интересно как става.

Я пробвай да видим как ще го "мазнеш" :twisted:

SandPrince каза:
е че то е елементарно това дърво. няма смисъл от обяснения според мен :D

иначе браво

абе не е чак толкова елементартно, ще се радвам, да видя твоя вариант

@K0ceTo -значи правил съм си сам листото след което е намествана короната листо по листо НЕ СЪМ ИЗПОЛЗВАЛ ГОТОВИ ЧЕТКИ :)

zaheto каза:

ами ти си го правил по трудния начин всъщност.
в shape tool-a си има няколко готови формички на листа. ползваш ги , чертаеш формичка на по голямо, удряш подходящи градиенти и малко с пен тула правиш тия жилките...не че ще се видят при намаление ама все пак.
после на нов документ размножаваш и правиш отделни групички.
тук е по тъпото понеже трябва да правиш листа в промишлени количества... :wink: :wink: :wink:
после си рисуваш дръвчето и готово. и както ти си приложил текстура пасва идеално :?:

извод: не е трудно стига да имаш търпение за листата :) :D

SandPrince каза:
zaheto каза:

ами ти си го правил по трудния начин всъщност.
в shape tool-a си има няколко готови формички на листа. ползваш ги , чертаеш формичка на по голямо, удряш подходящи градиенти и малко с пен тула правиш тия жилките...не че ще се видят при намаление ама все пак.
после на нов документ размножаваш и правиш отделни групички.
тук е по тъпото понеже трябва да правиш листа в промишлени количества... :wink: :wink: :wink:
после си рисуваш дръвчето и готово. и както ти си приложил текстура пасва идеално :?:

извод: не е трудно стига да имаш търпение за листата :) :D

аз готови форми от photoshop отдавна не използвам ;) не разбирам какво лошо виждаш в това, че всичко на ръка съм си правил. Ако питаш мен това всеки трябва да го прави защото е една много полезна тренировка, поне за мен.

Ако наистина ти е толкова лесно колкото казваш пробвай се да видим какво ще излезне :)

Може да се включи всеки който иска да видим какво ще излезе :))

Абе лесно е да се говори след като се види урока по който е правен. То за да го постигнеш това трябват не само знания а и идея ;)

Браво Захи :) :?:

Back
Горе