Изработка на Лого

Статус
Not open for further replies.

deivid_sharke

Registered
Ще може л ида ми изработите някакво лого или по скоро като снимка да е.В смисъл ще седи като фон на музика... Трябва да е нещо в стил като за DJ и да пише или Ap0t ..... ili ..... DJ ap0t... Много ще съм ви благодарен,че хич ни няма с фотошопа

Аз също искам да попитам, във връзка с логото, има ли някакви Фотошоп уроци в сайта, понеже не намерих, пък и незнам точно какво да търся?
Благодаря :arrow: :arrow:

Tiraninbg каза:
Аз също искам да попитам, във връзка с логото, има ли някакви Фотошоп уроци в сайта, понеже не намерих, пък и незнам точно какво да търся?
Благодаря :arrow: :arrow:
http://web-tourist.net/login/login/statii.php?kategoria=9 :shock:

мерси за уроците преди година 2 се опитах но така и не се научих .... ще има ли хелпче или :С

Сега нямам много време и трябва да излизам довечера ще се опитам да направя нещо ефектно. Въпрос анимирано ли го искаш ?

333hyf.jpg

Дано ти хареса. Ако имаш забележки казвай, ако мога ще ги редактирам.

Аз мога да ти дам съвет за доброто лого. Едно нещо е много важно! Помисли какво те прави различен от другите хора. Ако си като останалите знаеш че нямаш шанс да бъдеш нещо голямо, трябва да си различен. Примерно, аз съм DJ, който е известен с това, че в 2 часа винаги спирам музиката, за 1 минута, слагам си чаша уиски на главата и се качвам на пулта. Хората ме запомнят с това и ме разпонават из цялата конкуренция. КАто си правя лого - задължително включвам някъде чашката - не да е акцент, а да я има като допълнение към логото например. Идеята е - бъди различен и покажи това в логото си! По принцип, придъжрай се към по-изчистените дизайни, за да не става манджца с грозде. Правилото е : Колкото по-простичко, толкова по-лесно се запомня. Виж логото на Coca-Cola, виж логото на IBM, виж логото на Apple, на CerwinVega, на JBl и т.н... разбра ме предполагам :)

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе