M Marik Registered 26 Юни 2007 #1 Искам да не се показва модераторската група в началото на форума. Нали примерно като направя някой модератор и то го показва в индекса точно под форума коя група го модерира , може ли да го махна това ? :?
Искам да не се показва модераторската група в началото на форума. Нали примерно като направя някой модератор и то го показва в индекса точно под форума коя група го модерира , може ли да го махна това ? :?
M Marik Registered 26 Юни 2007 #3 html каза: Пич пуснал си две теми. Увеличете... ми точно като си пусках темата ми спря интернета и нз какво стана сори :roll:
html каза: Пич пуснал си две теми. Увеличете... ми точно като си пусках темата ми спря интернета и нз какво стана сори :roll:
R renegat96 Registered 26 Юни 2007 #4 Marik каза: html каза: Пич пуснал си две теми. Увеличете... ми точно като си пусках темата ми спря интернета и нз какво стана сори :roll: Увеличете... отвяраш templates/твоя темп/viewforum_body.tpl и намираш {L_MODERATOR}: {MODERATORS} изтриваш го и модераторите на ги пише горе като гледаш някой форум
Marik каза: html каза: Пич пуснал си две теми. Увеличете... ми точно като си пусках темата ми спря интернета и нз какво стана сори :roll: Увеличете... отвяраш templates/твоя темп/viewforum_body.tpl и намираш {L_MODERATOR}: {MODERATORS} изтриваш го и модераторите на ги пише горе като гледаш някой форум