Илюстрейта пен тул, мен?

3o6k0

Registered
От 2 дена чета уроци за пен туул в нета и одеве се опитах да пробвам какво съм усвоил.От поне 1 час се мъча да си очертая буквата и вижте кой ми е най-добрия резултат:

3o6k0 каза:
От 2 дена чета уроци за пен туул в нета и одеве се опитах да пробвам какво съм усвоил.От поне 1 час се мъча да си очертая буквата и вижте кой ми е най-добрия резултат:
с 2 думи нищо :D 1 съвет..за да ти е по лесно като за на4ало прави по малки разтияния мейду точните като очертаваш,изненадън съм че само това си направил аз пен тула мн лесно го схванах бях гледал някой туториал в youtube май...успех все пак и гледай още някой др урок :?:
аз не разбрах в крайна сметка какво изкаш де ама ако изкаш да ти го очертаем няма проблем 2 мин работа ;]

Ти досега онея картинки направо с четка ли ги прави :shock:

А пен тула не знам защо ти е урок. Хващаш си една дъга (да е една само), цъкаш на началото, после на края на същата дъка и си "дърпаш" мишката, линията както знаеш ще се огъне и приближаваш или отдалечаваш с мишката докато се намести.

K0ceTo каза:
1.Ти досега онея картинки направо с четка ли ги прави :shock:

2.А пен тула не знам защо ти е урок. Хващаш си една дъга (да е една само), цъкаш на началото, после на края на същата дъка и си "дърпаш" мишката, линията както знаеш ще се огъне и приближаваш или отдалечаваш с мишката докато се намести.

1.Tе бяха на фотошоп с пен туул-а
2.Говорим за илюстратор :|

3o6k0 каза:
K0ceTo каза:

2.А пен тула не знам защо ти е урок. Хващаш си една дъга (да е една само), цъкаш на началото, после на края на същата дъка и си "дърпаш" мишката, линията както знаеш ще се огъне и приближаваш или отдалечаваш с мишката докато се намести.

абсолютно същата работа.По един и същи начин се работи и в двете програми.

да аз после забелязах че става дума за илюстратор ама то се същата работа

mania каза:
3o6k0 каза:
K0ceTo каза:

абсолютно същата работа.По един и същи начин се работи и в двете програми.

Еми не е същото..В photoshopa с Plus pen tool си слагам възел и си я тегля на където искам..

Back
Горе