1. При затваряне на браузъра или изтичате на TTL на сесията, тя се унищожава.
2. Не, неможе. Информацията от сесията се запазва на сървъра. Потребителят може да разбере и промени само id-то на сесията. (Шанса да уцелиш сесия на друг потребител е минимален.)