Имам проблем с зареждането на Windows 7

2SHAE

Registered
Здравейте, преди 2 седмици се появи странен проблем с windows 7 64bit, предишната вечер всичко беше нормално после изключих лаптопа ми и на следващия ден log on екранът беше много бавен чаках 15 минути да зареди след това се оправи,но реших да го рестартирам да проверя дали се е оправил наистина и повече windows-a не тръгна и се наложи да го преинсталирам.Сега 2 седмици след новата инсталация не съм влизал в съмнителни сайтове нито windows-ът е правил проблеми,но снощи изключих лаптопа и днес като го пуснах си беше наред гледам си филм и изведнъж започна да забива, реших да го рестартирам и от там старата песен на нов глас.Предишният ми windows запецваше дори в safe mode този под safe mod върви перфектно,но като се пробвам да стартирам windows-a нормално зарежда стига до log on екранът въвеждам си паролата и ми изкарва черен екран.Пробвах system restore,първият път ме избави от бавния log on екран,но windows-ът продължаваше да е бавен и да забива и реших да пробвам втори път на по-задна дата и от тогава мога само да си напиша паролата в log on екранът,защото след това ми дава черен екран.Моля, ако някой знае как да ми помогне да отговори.Благодаря.

Лаптоп: Asus X52JC-EX435D
Windows: Windows 7 Ultimate 64bit

Направи ли му пълно сканиране ? Защото, ако има вирус и се крие в D:\ при всяка преинсталация или каквото и да направиш може да ти е*ава boot.ini файла.
Вземи си една флашка, качи си една bootable антивирусна (Rescue CD) и го сканирай извън системата.

Пробвах rescuecd - не направи нищо.Имаше някакви троянци и ги премахнах,но не се подобри сега премахнах някой процеси,които се страртираха с windows-a и се оправи.

Опитай с цялостен формат на хард диска. Също така пробвай с друга рилийз на уиндоуса.

Не ми се прави формат и после пак на ново всичко :o .Пробвах с нов релийз,но си мисля ,че е от skype,защото ми правеше много проблеми като: черен екран като го отворя,забиваше,трябваше му доста време да изпрати съобщенията.Сега го изключих от листа със стартиращи се процеси при пускане на windows и е по-добре няма го това забиване и само в началото чакам 30-тина секунди.Благодаря за отговорите за сега ще карам така,ако се развали отново ще му направя пълен формат.

Back
Горе