Имам проблем с phpBB3.

Cronos

Registered
Здравейте вчера се появи някакъв проблем с ранговете на форума ми.Тоест когато задам например моя ранг да бъде админ той седи обикновен ранг, като на тия които съм задал за мнения.Изобщо ранговете не реагират на промяна.Задавам човек да има ранг глобален модератор, а не го променя.Някой може ли да помогне?

Сигурен ли си, че им даваш и права освен ранга ? Защото това се случва често. Даваш им само ранга, но без правата те са нормални потребители с ранг "Админ" /примерно/

Yapy каза:
Сигурен ли си, че им даваш и права освен ранга ? Защото това се случва често. Даваш им само ранга, но без правата те са нормални потребители с ранг "Админ" /примерно/

Ами изобщо не показва тоя ранг, който искам.Задавам тоя ранг да е на самата група и си седи така, като обикновен ранг не излиза например админ..

Коя версия на phpbb ползваш ? phpbb3 ? Виж дали задаваш тази група да е главната, защото ако не е то потребителя ще има този ранг, но няма да се вижда. В профила му трябва да има едно падащо меню там може да видиш в какви групи е.

Yapy каза:
Коя версия на phpbb ползваш ? phpbb3 ? Виж дали задаваш тази група да е главната, защото ако не е то потребителя ще има този ранг, но няма да се вижда. В профила му трябва да има едно падащо меню там може да видиш в какви групи е.

Форума е phpbb 3.0.7 при моя ранг съм само в група администратори и съм userid=2 демек главен админ.Задавам групата да е с ранг админ и пак не го показва???

Back
Горе