Има ли ограничения?

r_a_s

Registered
Здравейте, интересува ме има ли ограничения в базата данни и папката в която се качват снимки при upload? В смисъл за размера на снимките които могат да се качват наведнъж. Питам защото си направих upload система с 5 снимки обаче като кача две снимки с по 4мб наведнъж и не става, а ако са с по малки размери става? И не съм слагал никакви ограничения :)
 
попринцип няма ограничение , нз дали има ако си на хост. Но и в 2-та случея можеш да го промениш това... трябва ти един .htaccess файл , който да сложиш в папката кадето се съхраняват файловете и този .htaccess да важи само за тази папка.. ако искаш да важи за целия сайт , го слагаш в root(главната) директория (при index.php примерно ).

Както и да е .. в него трябва да сложиш .. следното ..

Код:
php_value upload_max_filesize 200M
php_value post_max_size 200M

php_value max_execution_time 120
php_value max_input_time 120

Сега е нагласено максимум размера на файла , кото се качва да е 200МБ .. ако искаш го направи 1 мб де .. и така няма да имаш проблеми ..
 
Мерси, но това нещо не ми работи? Пак си има същия проблем. На локален хост съм в момента, дали може да е от това? И само за папката ли са тия функции, да не идва проблема от mysql база данни?
 

Горе