Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Аз от 2 дена почнах да експериментирам с Freqtrade. Засега има 8% възвръщаемост като се има предвид, че вчера следобяд и през ноща не е работил щото нямах интернет. Ще ъпдейтна след 20-30 дена кво е положението..
Да, я кажи какво е положението. Интересно ще е за всички. И какво, да речем вкарваш 1000 и след два дни 1080 лв., примерно?Аз от 2 дена почнах да експериментирам с Freqtrade. Засега има 8% възвръщаемост като се има предвид, че вчера следобяд и през ноща не е работил щото нямах интернет. Ще ъпдейтна след 20-30 дена кво е положението..
А гледам че си имат и те, например за EthereumЯвно ще конкурира Nvidia. Те пък как не се усетиха до сега, че това е още един голям пазар
Да. Аз се чудех дори защо толкова рано се реагира на това. Явно им трябва повече доказателства, че там определено има пазар.А гледам че си имат и те, например за Ethereum
https://www.cnbc.com/2021/02/18/nvidia-cryptocurrency-mining-processor-for-ether-announced.html
В допълнение, вече го представят от Intel:Абе, днес четох, че Intel създаде специален чип за копаене на биткойн. Явно ще конкурира Nvidia. Те пък как не се усетиха до сега, че това е още един голям пазар, но докато решат да се набутат, то вече ще им свърши мерака на хората да купуват такава карантии за машините си.
В допълнение, вече го представят от Intel:
![]()
Intel показа чип за копаене на биткойни
Новият Bonanza Mine обещава революция на пазара за криптодобивtechnews.bg
Сега остава и да се измисли как тока да идва по-евтин и ще изскочат доста копачници. Много дейта центрове могат да си направят подразделения за това.![]()
Да, така е. Дали Доган има такива биткойнт ферми някъде?Първо си купуваш ВЕЦ, после почваш за копаш![]()
Е то ако нама копачи ще настъпи рай за спикулантите. Копат здраво. Виж цените на видеокартитеТо останах ли копачи? Според мен са вече само спекуланти.![]()
Мой познат даже намери ниша около това. Сервизът му за компютри освен, че предлага и оправяне на телефони, вече има и услуга поправка и профилактика на видео карти. Вика, че ей така от нищото започнаха хората да търсят тези услуги. И те ос твоя страна взимали втора ръка, и след реставрирането им, ги предлагали на клиентите. Имат няколко големи копачи, и си работят с тях. Луда работа.Е то ако нама копачи ще настъпи рай за спикулантите. Копат здраво. Виж цените на видеокартите![]()
Каза, че масово идва ли за чиповете и почистване на вентилатори, ако не са за смяна. Каза, че идват регулярно, дори и такива, които усещат, че видео картите са им пред голям колапс.Яка ниша си е намерил. Браво. Аз не знам какво могат да им оправят, ако чипа е изпържен, ама може би могат да ги съживят с разни термопости, по-силни вентилатори и т.н, поне временно, че при тоя дефицит…
имаш ли резултат и наблюдения от копаенетоВиж файлът 337
За хоби предимно, нищо не обръщам във фиатна валута. Държа си ги в Eth. Вече не е печелившо както беше навремето. Сега ще видим какво ще стане след hard update-a на Ethereum blockchain-a.
Ами какво да ти кажа, много е относително. Както написах при мен беше предимно за хоби, да видя и да се запозная със сферата. Инвестирал съм 2700, което е много повече от това, което щеше да ми струва преди години, защото scalper-ите вдигат цените много над marp-ито на gpu-тата.имаш ли резултат и наблюдения от копаенето
или все още е рано да се говори
Направо да се молим на Пурин след финансовото му ембарго и евентуално забраната за SWIFT да легализира криптото и направи дигитална рублата и Хамериканците ще се чудят от къде им е дошлиИ пазара на криптото ще живне.