Интеграция на phpbb3 с wordpress

zv3zda7a

Registered
Здравейте туристи, има ли начин да интегрирам wordpress и phpbb3 ? Трябват ми главно регистацията да е една, ако може и в горния десен ъгъл на форума да излиза нещо като „Последна статия” или нещо такова?
Форумът е версия 3.0.9, а блота - 3.0.2

Попринцип WP-United е за тая работа, но гледам, че не са я ъпдейтвали скоро.Ако искаш пробвай некаде на тест блог и форум и виж как ще е.

подкрепям alex3 аз съм работил с WP-United доста одавна и ми е вършила добра ранбота но попринцип WP него ползвам предпочитам Joomla много лесно се интегрира с phpbb smf и доста други форумни системи

Знам за това ( WP-United ), но във форума им пише, че не работи с Wordpress 3.0 (следователно и с по-новите няма) ... А и на мен не ми трябва толкова "дълбока" интеграция. На мен ми стига само нещо да се пипне по базада, за да са с една регистрация - нищо друго. Иначе мерси, може да пробвам по-късно.

какво точно искаш да направиш ти ? Я обясни по-подробно може да има и друг начин

Искам потребителите ми да ползват една регистрация и във форума и в блога. Блога изисква регистрация за коментиране и аз искам когато се регистрарам в блога да се регистрирам и във форума.

Back
Горе