Информативно за бели петна :)

PHPnMySQL

Registered
Здравейте.Искам да попитам как мога да поправя бели петна на снимки с фотошоп..имам впредвид петна заемащи 1/6 от кадъра..просто да ги затъмня..като се има впредвид ,че вече са наситени цветовете и контраста става огромен м/у останалата част и самата бяла зона ?

Не сме гадатели да знаем картинката.Ако я покажеш има по-голяма вероятност да ти помогнем.

PHPnMySQL каза:
Здравейте.Искам да попитам как мога да поправя бели петна на снимки с фотошоп..имам впредвид петна заемащи 1/6 от кадъра..просто да ги затъмня..като се има впредвид ,че вече са наситени цветовете и контраста става огромен м/у останалата част и самата бяла зона ?
99% съм сигурен ,че ще стане но трябва да покажеш 1 снимка поне и да опитаме да помогнем. :)

3445434s.jpg

Това отляво..небето..мислех да сложа облаци на това място..ноо не :)

Може да се махнат, но гледам че нещо си закривал с черно и така няма от къде да взема "повече информация". Прати ми го на ЛС цялото.

попринцип като цяло искам да знам само методите за премахване на подобни петна..останалата част от фотографията е едно момиче и задния фон е размазани дървета..не мога да я дам фотографията понеже е моя авторска и нямам съгласието за разпространение на снимката от хората на самите снимки..

Back
Горе