Информатика - ИУ-Варна

Абе като сайт направен от хора в паралелка информатика мисля че не е много добър .
Текста не се чете заради фона и по този начин изглежда хаотично разпръснат.
След като мине зимата ще сменяш бакграунда ли ?
И защо по менюто има зелени рамки след като никъде другаде в сайта няма зелено ?
Иначе като се изключи това става :?:

Фона е бял, като се смени, на бял се чете всичко лесно, а зеленото е като 3-ти цвят. Първите два са синьо и бяло (с нюанси). Все едно да питаш защо горе в WT има една жълта лента под логото. Просто се налага понякога ... дай идея за друг цвят, ще бъде пробван

thunder_go каза:
Фона е бял, като се смени, на бял се чете всичко лесно, а зеленото е като 3-ти цвят. Първите два са синьо и бяло (с нюанси). Все едно да питаш защо горе в WT има една жълта лента под логото. Просто се налага понякога ... дай идея за друг цвят, ще бъде пробван
Преди да си преинсталирам уиндолса имах един сайт в буукмаркс където като си избереш един цвят и ти дава сходните на него ... ама след като WT също е с синьо и бяло можеш да пробваш това патешко жълто как ще изглежда .. а и това зелено се набива на очи и дразни доста ... за сметка на това не съм се заглеждл особенно в тази жълта лента и до сега дори не ми е правила впечатление ...

Back
Горе