Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
stelt каза:Здравейте някои ако продава хубава online игра или нещо подобно да пише цената няма значение,може само система или целия уеб сайт.
tedobedo каза:Аз мога да ти предложа CS онлайн игра... Хората кликат на линка ти и ти се качват kill-овете... Повече убийства по-добро оръжие.. Дизайна не е много добър, но...
tedobedo каза:Аз мога да ти предложа CS онлайн игра... Хората кликат на линка ти и ти се качват kill-овете... Повече убийства по-добро оръжие.. Дизайна не е много добър, но...
Искам да му продам нещо, което НЕ може да се вземе безплатно! Системата няма нищо общо с гората... Само идеята е такава.lub4o каза:tedobedo каза:Аз мога да ти предложа CS онлайн игра... Хората кликат на линка ти и ти се качват kill-овете... Повече убийства по-добро оръжие.. Дизайна не е много добър, но...
Искаш да му я продадеш, при положение, че може да си я вземе безплатно ?
SandPrince каза:stelt каза:Здравейте някои ако продава хубава online игра или нещо подобно да пише цената няма значение,може само система или целия уеб сайт.
Нали разбираш, че обикновенно "хубава online игра" е равносилно на 5-6 цифрена сума
Готов ли си да приготвиш толкова пари?
RiddleR каза:хм , че той само дизайна струва толкова ... за една " хубава онлайн игра " :?
Стига вече с тези коментари... ;х Слезте на земята! Човекът не си прави поръчка на сайт, ами просто търси някаква системка... Пратих ти ЛС!RiddleR каза:хм , че той само дизайна струва толкова ... за една " хубава онлайн игра " :?
xmmm каза:RiddleR каза:хм , че той само дизайна струва толкова ... за една " хубава онлайн игра " :?
3000 за дизаин :shock: За 3000 могат да му направят много стабилна игра...
stelt каза:Готов сам да дам до 3000 лв. за хубава online игра,само да си струва.
BBC91 каза:xmmm каза:RiddleR каза:хм , че той само дизайна струва толкова ... за една " хубава онлайн игра " :?
3000 за дизаин :shock: За 3000 могат да му направят много стабилна игра...
Ти чуваш ли се какво говориш? За ИГРА трябват художници, а не обикновени дизайнери, също и доста вещи програмисти които не работят на ниски тарифи. Повечето игри имат сюжет, история. Адски много работа има само до като се изготви план-а на проекта. Да не говорим за изпълнението.
:?:
xmmm каза:BBC91 каза:xmmm каза:3000 за дизаин :shock: За 3000 могат да му направят много стабилна игра...
Ти чуваш ли се какво говориш? За ИГРА трябват художници, а не обикновени дизайнери, също и доста вещи програмисти които не работят на ниски тарифи. Повечето игри имат сюжет, история. Адски много работа има само до като се изготви план-а на проекта. Да не говорим за изпълнението.
ама тои иска web игра....
Всяка една игра трябва да има история.. Било то браузърна или не, ако е без история - няма смисъл. И наистина БиБиСи91 е доста прав, за една хубава игра ти трябват доста на 3 бона, пък някоя по-проста може да се вмести в бюджета на момчето, което искрено ме съмнява.xmmm каза:BBC91 каза:xmmm каза:3000 за дизаин :shock: За 3000 могат да му направят много стабилна игра...
ама тои иска web игра....
peter2222 каза:този май си няма работа.. сигурен съм, че на никой от тук няма да му продаде/напише ....
та той има елементарна правописна грешка:
stelt каза:Готов сам да дам до 3000 лв. за хубава online игра,само да си струва.
Какво като даде 3 бона за игра? тя няма да се развива от самосебе си ... то се иска и акъл ... както се казваше![]()