Искам да купя хибава online игра

stelt

Registered
Здравейте някои ако продава хубава online игра или нещо подобно да пише цената няма значение,може само система или целия уеб сайт.

stelt каза:
Здравейте някои ако продава хубава online игра или нещо подобно да пише цената няма значение,може само система или целия уеб сайт.

Нали разбираш, че обикновенно "хубава online игра" е равносилно на 5-6 цифрена сума :)
Готов ли си да приготвиш толкова пари?

Аз мога да ти предложа CS онлайн игра... Хората кликат на линка ти и ти се качват kill-овете... Повече убийства по-добро оръжие.. Дизайна не е много добър, но...

tedobedo каза:
Аз мога да ти предложа CS онлайн игра... Хората кликат на линка ти и ти се качват kill-овете... Повече убийства по-добро оръжие.. Дизайна не е много добър, но...

Тоест гора ама вместо дърва са килове ;-)

tedobedo каза:

Искаш да му я продадеш, при положение, че може да си я вземе безплатно ?

lub4o каза:
tedobedo каза:

Искаш да му я продадеш, при положение, че може да си я вземе безплатно ?
Искам да му продам нещо, което НЕ може да се вземе безплатно! Системата няма нищо общо с гората... Само идеята е такава. :)
btw: Това не е системата на Каро, за която може би се сещаш! ;)

Колко пари ще искаш за играта ако неискаш да ги пишеш тук ЛС,прати ми и link да я видя,дизайна няма значение.

SandPrince каза:
stelt каза:

Нали разбираш, че обикновенно "хубава online игра" е равносилно на 5-6 цифрена сума :)
Готов ли си да приготвиш толкова пари?

Готов сам да дам до 3000 лв. за хубава online игра,само да си струва.

RiddleR каза:
хм , че той само дизайна струва толкова ... за една " хубава онлайн игра " :?

3000 за дизаин :shock: За 3000 могат да му направят много стабилна игра...

RiddleR каза:
Стига вече с тези коментари... ;х Слезте на земята! Човекът не си прави поръчка на сайт, ами просто търси някаква системка... Пратих ти ЛС!

xmmm каза:
RiddleR каза:

Ти чуваш ли се какво говориш? За ИГРА трябват художници, а не обикновени дизайнери, също и доста вещи програмисти които не работят на ниски тарифи. Повечето игри имат сюжет, история. Адски много работа има само до като се изготви план-а на проекта. Да не говорим за изпълнението.
:?:

този май си няма работа.. сигурен съм, че на никой от тук няма да му продаде/напише ....

та той има елементарна правописна грешка:

stelt каза:

Какво като даде 3 бона за игра? тя няма да се развива от самосебе си ... то се иска и акъл ... както се казваше :)

BBC91 каза:
xmmm каза:
RiddleR каза:

Ти чуваш ли се какво говориш? За ИГРА трябват художници, а не обикновени дизайнери, също и доста вещи програмисти които не работят на ниски тарифи. Повечето игри имат сюжет, история. Адски много работа има само до като се изготви план-а на проекта. Да не говорим за изпълнението.

ама тои иска web игра....

xmmm каза:
BBC91 каза:
xmmm каза:

Ами той точно за това говори :lol: Явно не разбираш какво значи "хубава онлайн игра". Разгледай малко големи сайтове представляващи игри, уеб базирани игри, и тогава ще разбереш за какво става дума, тук не става дума за някакви игрички като "гората" или нещо подобно.. слез на земята :)

xmmm каза:
BBC91 каза:
xmmm каза:

Всяка една игра трябва да има история.. Било то браузърна или не, ако е без история - няма смисъл. И наистина БиБиСи91 е доста прав, за една хубава игра ти трябват доста на 3 бона, пък някоя по-проста може да се вмести в бюджета на момчето, което искрено ме съмнява.

Съвет: Първо си оправи правописните грешки и тогава купувай игра ;)

Искате да кажете да се откажа от хубава игра и да се задоволя с по простичките така ли?

peter2222 каза:
този май си няма работа.. сигурен съм, че на никой от тук няма да му продаде/напише ....

та той има елементарна правописна грешка:

stelt каза:

Какво като даде 3 бона за игра? тя няма да се развива от самосебе си ... то се иска и акъл ... както се казваше :)

Господине имам правописни грешки защото ползвам преводач понеже като си купих компютъра (в Испания) ми го дадоха без кирилица,явно хората незнаят че съществува,а ти си имай акъл колкото искаш.

И последно за тази тема исках само да питам за игра нищо повече,неисках да получавам коментари дали разбирам или неразбирам какво е хуава игра.То е ясно че неразбирам иначе ще си направя колкото да развиването на сайта не е проблем може акъл да нямам ама мога да го пюсна да се рекламира където си искам и колкото искам.Блаодаря на всички.

Back
Горе