Исус идва Август.

Pok4

Registered
Здравейте съфорумници.

Времето напредва и искам да споделя нещо, което премина през мен от 2018 досега.
Знаете, че в една тема за 'капачки за бъдеще' писах, че съм сънувал Бог и Исус (и двамата), видях ги в мой сън чрез 'откъсване', беше като 'грабване' през мой сън, точно както го пише в притчите 'като крадец в нощта'. Чух първо звук от аларма, че всеедно влиза крадец в дома ни. Който иска да търси темата и да чете.
Това не е толкова важно, от тогава досега станаха много бели.
Всъщност не съм много сигурен, но точно след този мой сън и свитъците, които така и не отворих в съня, а бяха явно за мен, станаха всички бели по света.
Аз не мога да кажа дали съм избран за нещо, или не, но след като заминахме за Испания края на 2018 - започна Ковид кризата и въобще всички кризи.
Не знам дали аз имам нещо общо с това, но предстои да разбера.

Преди известно време, сънувах нов пророчески сън, а именно чух в него "Исус идва Август". Бях над един океан и видях едни свитъци да се разтварят в морето и в съня си чух "Death Sea Scrolls", а такива наистина има и може да търсите в нета за повече инфо.

Сега кой Август, коя година, дали всичко това, което съм сънувал и преди и сега е плод на моето въображение - не мога да кажа, но по това което виждам и как света от ден на ден става по-зле, започвам да си мисля, че може и да е реалност.

Пускам темата тук, понеже знам, че има хора, които се занимават с неща, които и аз. Да чуя мнение.

Аз мога да дам много канали в ютуб, които следя и там се качва съдържание, в което се казва, че Грабването е неизбежно и може да стане всеки момент.
Такива канали са:
https://www.youtube.com/@newnews3361 - Брат Рос (много умен човек лично за мен, обяснява много добре всичко, като се базира само на текстовете от библията и днешните събития)
https://www.youtube.com/@WatchmanRiver - Брат Том (помня го от 3000 харесвания, а сега е с 127к... събра ги буквално за година) Предпочитам обаче да гледам горния канал
https://www.youtube.com/@drbarryawe5372 - Брат Бари, и той е изял цялата библия и буквално знае всичко...
https://www.youtube.com/@ministerchristine - Кристин - от 2014 се занимава да следи всичко в откровения, които смята, че са й били предадени (вижте й свързаните канали)
https://www.youtube.com/@GodAMinuteGoJesusGo - този канал също е много добър

Общо взето това са канали, които се поддържат и се качва инфо в тях и инфото във всички тях е такова, че Грабването е неизбежно и го казват вече от доста време.
Чудя се моя сън за Август дали може да е знак, че наистина нещо може да се случи, нещо което никой не си е представял че може да стане...
Аз не знам дали от 'духовното' пространство може да се влезе във физическа форма за Боговете, но пък съм сигурен (заради това, което се случи с мен), че Бог може да си 'открадне' душата на човек, ако поиска.

Даже някои от каналите твърдят, че Бог е навсякъде, вътре в нас и знае всичко за нас, тоест ние сме под пълен контрол на Бог с две думи.
Ако Август се случи нещо, то може да е:
- Масов Мор
- Още войни, които да предизвикат пълен хаос в света
- Някакъв нов опасен вирус ?

Въпреки всичко аз чух, че 'Исус идва Август', тоест тези 3 неща, които изброих може и да не трябват, но аз не знам под каква форма 'Исус' ще дойде.

Нямам време да задълбавам, просто споделям, за да знаете и да имате едно на ум какво може да се случи през Август...
Живейте така, че да не съжалявате, ако имате излишни пари - харчете, яжте, пътувайте, вижте света... Наистина замисъла на света е много хубав. Физическото усещане е страхотно, ако сте здрави! Но всичко има край и този край може да дойде през Август месец.

Не искам да плаша никой, нито да нахъсвам някой да следи каналите, които споделих или да участва в секти...
Самият аз не съм много вярващ, но се случиха някои неща с мен и може би заради това сънувах всичко това, но както и да е.

Аз съм се пуснал по течението и съм само страничен наблюдател вече, но с нетърпение чакам Август, за да разбера дали може Бог да се яви на целия свят и да грабне избраните си... Това ще е феноменално събитие, а ние които сме живи можем да го видим от първо око.
Да, ако нещо такова се случи и грабне милиони, то останалата част от света ще пострада много без тях. Ще е катаклизъм.
Ако се грабнат изведнъж хора пилоти на самолети, шофьори на коли и т.н. ще станат катастрофи и т.н.
Излишно е да го казвам, който знае и е гледал клипове ще ме разбере... Има достатъчно клипове в тубата за грабването на църквата.

Но дори и да не стане точно така, може да е нещо под друга форма, което да доведе света до тотален хаос и да няма изход, и връщане назад.

За това аз счетох да пусна този пост тук, знам, че сме малко, но поне да имате едно на ум и да си живеете живота тия няколко месеца до Август.
Пък Август ако мине и нищо не стане - дерзайте, но не съжалявайте.
На мен ще ми е гадно, защото аз очаквам нещо да стане, както и всички от каналите по-горе, но ... Може и да не стане :)

Maranatha и ще се видим горе, ако случайно се засечем :) Ще е много красиво, сигурен съм! Представям си го по няколко начина, но няма да изпадам в подробности.
Духчета... :) Малки сладки духчета, които обсъждат най-различни неща насред уникална гледка...

ХАРЧЕТЕ, ХАРЧЕТЕ, ХАРЧЕТЕ.

Последно редактирано:
Август месец идват какви ли не... Исус ти е най-малкия проблем!

Не мисля, че има място за сарказъм тук.
Да, аз съм на Слънчака и тука идват всеки ден с рейсове от Украйна, има сигурно по 5-6 курса, че и повече и ги стоварват на Шела на главния път Бургас-Варна.

Ако проима още войни, най-вероятно ще почнат и от друго място на пълзят към Европа, и дори и в БГ. (Индия - Пакистан например, за която вече се говори)
НО!
Ако, Бог е решил да ни прибира не мисля, че някой може да го спре и това ще е събитие, което никой не е виждал до момента.
Ще се случи нещо невиждано!
Казват в някои от каналите, че нашата генерация, която живее в момента е избрана и обичана от Бог-а, за да стане свидетел на нещо подобно.
Но ако милиони бъдат грабнати, а другите останат, то те ще живеят в катастрофален свят докато се съвземат от това, което има да става...
Дано не съм тук, за да го видя. Искам да видя събитието на грабването разбира се, но и в същото време, да не оставам след това тук и да се мъча...

Аз съм написал вече каквото има, ако някой реши да пише нещо по темата - НЕКА!
Може да споделяте и ваши сънища, защото Бог дава сънища и ни открива понякога бъдещи неща чрез тях.
Ако се чувствате така, че нещо лошо предстои - споделете.
Но нека не спамим напразно, не е добра идея според мен.

Back
Горе