K kashkin Registered 7 Декември 2007 #1 я си кажете мнението за дизайна после ще намалим лупата и имитиконата на новините
L lays Registered 7 Декември 2007 #2 Е нали вече в предишната тема го има lays каза: SandPrince каза: ето едно новичко какво мислите за това??? Увеличете... Много добро много ми харесва, но незнам бутоните ли с големи или надписите на бутоните иначе е хубаво :wink: Увеличете...
Е нали вече в предишната тема го има lays каза: SandPrince каза: ето едно новичко какво мислите за това??? Увеличете... Много добро много ми харесва, но незнам бутоните ли с големи или надписите на бутоните иначе е хубаво :wink: Увеличете...
K kashkin Registered 7 Декември 2007 #3 lays каза: Е нали вече в предишната тема го има lays каза: SandPrince каза: ето едно новичко какво мислите за това??? Увеличете... Много добро много ми харесва, но незнам бутоните ли с големи или надписите на бутоните иначе е хубаво :wink: Увеличете... Увеличете... нека тук го видят всички :wink:
lays каза: Е нали вече в предишната тема го има lays каза: SandPrince каза: ето едно новичко какво мислите за това??? Увеличете... Много добро много ми харесва, но незнам бутоните ли с големи или надписите на бутоните иначе е хубаво :wink: Увеличете... Увеличете... нека тук го видят всички :wink:
M mitko876 Registered 7 Декември 2007 #4 Само ъглите на менютата са малко гадни какато и екста forumche.net