Каква заплата би трябвало да вземам?

gamena007

Registered
Здравейте, :)

Това ми е CV-то. Според вас, каква заплата би трябвало да взема човек като мен.

Благодаря Ви, за мнението, каквото и да е то :)

gamena007 каза:
Здравейте, :)

Това ми е CV-то. Според вас, каква заплата би трябвало да взема човек като мен.

Благодаря Ви, за мнението, каквото и да е то :)
Какво да ти кажа. Аз не работя нищо свързано с компютрите, нищо специализирано, и все си мисля, че заплатата ми трябва да е по-висока, ама няма кой да даде повече пари :D. Та мисълта ми беше, зависи как се уредиш. На едно място ще дадат едни пари, на друго други, на трето трети.

//Задочно ли си в ТУ Варна и каква специалност си?

Малко е off-топик , но понеже е 'Дъра-Бъра' не мисля, че е проблем.

Имаш грешки в следните редове на CV-то ти. (И други, но не ми се изреждат).

Web Developer, Dream Studio Ltd. - 01.2012 - present
Although I was experienced developer before I came there, this job made me the developer I
am today. Here i’ve learned Ruby programming language, and developed a PHP Framework
and RoR CMS system, which the company have used as primary development platform
since then.

Коментар: От написаното тук 1 работодател няма как да разбере точно с какво си помогнал на компанията освен работата ти над PHP Framework и RoR CMS системата. Също като споменаваш , че си работил над нещо такова, можеше да добавиш дали е било в екип или не. Ако е било в екип колко горе долу е бил голям, хубаво е тези неща да ги споменаваш за да покажеш, че си човек който може да работи в екип. (П.П. Изречението 'I like
working with a team.' не доказва нищо, за това трябва да даваш повече информация в CV-то си).

Web Developer, Freelance - 2010 - 2012
It was my first job, which made me love web developing.
Това е било първата ти работа, ами чудесно, но какво си правил на тази работа, как си го правил, с какво си го правил и защо си го правил липсва. Ако съм работодател бих спрял да чета от тук на долу.

Education
Technical University of Varna - 2011 - present
Hight school of mathematics - Varna - till 2011
Тук може да добавиш повече информация относно какви предмети точно имаш сега в университета, отценки от математическата ако са високи и други работи.

Секцията с уменията ти, може да я смесиш със секцията с проектите ти и да напишеш кои умения къде си ги използвал. П.П. ако дадеш CV-то на компания изискваща английски език, хубаво е да проверяваш неща като:
CSS - my knowledge is not as good as i would like it to be, but I am still able to code basic
designs ass well as an average front-end developer;
От подобни грешки зависи дали ще получиш работата или не.

Със сегашният вид на CV-то ти, ако бях работодател, не бих ти дал повече от 450-500лв.

П.П. Линк към едно от мойте CV-та, не е от най-хубавите, но г/д се разбира колко информация трябва да се включи и каква. http://web-tourist.net/userfiles/5/5346.pdf

Ако търсиш на българския пазар работа, защо не го пишеш на български CV-то. Така няма да допускаш грешки, защото и аз видях няколко.

Снимата не ми се струва много подходяща. Първо, че е размазана, второ че на фона е прекалено шарен и има доста хора там.

Същите препоръки като колегите, по-подходяща снимка, текст на български.
Ако имаше повече професионаленс таж в някоя голяма фирма 2000 не ти мърдат но при това което е написано може би 1000++
:?: :) :)

Не разбирам от заплати, но ако зависи от мене 1.4+.
Като ест, най-важното е как се представяш на интервюто, а не какво пише в CV-то ... щото ако човек чете моето, ще ме сметне за много умен, ама няма да е съвсем прав :)

Не знам кой и защо ми е изтрил мнението, но за да те вземат на работа CV'то е най-важната част. Без добре направено CV никога няма да има интервю.

B13_Savage каза:
Не разбирам от заплати, но ако зависи от мене 1.4+.
Като ест, най-важното е как се представяш на интервюто, а не какво пише в CV-то ... щото ако човек чете моето, ще ме сметне за много умен, ама няма да е съвсем прав :)
хахахахах :) "Скромен Благо" :) Работодателя (според мен) не иска умни а можещи хора доказани с практика и изпитани в тестове. Не случайно във всяка една чуждестранна компания се ходи поне по четри пъти на интервю за различните езици за които интервюираният има претенция, а отделно са интервютата с различните инстанции които евентуално в бъдеще би трябвало да му бъдат преки началници. Въобще... работа в колектив,... началници? - гад и сган ГОЛЕМА :) Та питам се аз, е па' що требе да се ходи на работа? Това е прекалено лесно. По добре да излезеш на "улицата" (аз съм там вече 20 години и съм доволен!). Идеята е че преди да се промотират конкретни умения пред работодател е много добра идея те да бъдат изпитани на практика - с конкретни клиенти в конкретни проекти с конкретни предизвикателства. С две думи живеем в капитализъм, аз съм фен на идеята първо сам... пък ако има резултат тя работата и заплатата сами ще си дойдат - 'естествен подбор' :) Не искам да бъда разбран погрешно - Ти - [gamena007] може би си опитвал и си стигнал до извода че да работиш за "някой" е по-добре, но все пак.... истината е че човек когато работи за себе си най-добре си плаща! А иначе ако питаш за заплата отговора е американски: "Нямаш конкретни пари като заплата а толкова за колкото се продадеш в интервюто!", и само ти знаеш колко би трябвало да бъдат!

Back
Горе