Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Какво да ти кажа. Аз не работя нищо свързано с компютрите, нищо специализирано, и все си мисля, че заплатата ми трябва да е по-висока, ама няма кой да даде повече париgamena007 каза:Здравейте,
Това ми е CV-то. Според вас, каква заплата би трябвало да взема човек като мен.
Благодаря Ви, за мнението, каквото и да е то![]()
Web Developer, Dream Studio Ltd. - 01.2012 - present
Although I was experienced developer before I came there, this job made me the developer I
am today. Here i’ve learned Ruby programming language, and developed a PHP Framework
and RoR CMS system, which the company have used as primary development platform
since then.
Това е било първата ти работа, ами чудесно, но какво си правил на тази работа, как си го правил, с какво си го правил и защо си го правил липсва. Ако съм работодател бих спрял да чета от тук на долу.Web Developer, Freelance - 2010 - 2012
It was my first job, which made me love web developing.
Тук може да добавиш повече информация относно какви предмети точно имаш сега в университета, отценки от математическата ако са високи и други работи.Education
Technical University of Varna - 2011 - present
Hight school of mathematics - Varna - till 2011
От подобни грешки зависи дали ще получиш работата или не.CSS - my knowledge is not as good as i would like it to be, but I am still able to code basic
designs ass well as an average front-end developer;
хахахахахB13_Savage каза:Не разбирам от заплати, но ако зависи от мене 1.4+.
Като ест, най-важното е как се представяш на интервюто, а не какво пише в CV-то ... щото ако човек чете моето, ще ме сметне за много умен, ама няма да е съвсем прав![]()