Какво е Music Idol ???

• Автор Автор Botzo
  • Начална дата Начална дата

Botzo

Registered
Какво всъшност е това предаване .... в БГ. Защо там? Защото и тук има но такива неща не се случват, та явно има разлика.
Какво до сега видяхме ...

- безобидна дама направи хит с некадърно пеене. Т.е. некадърно според определени хора с определени вкусове, защото за тах закони няма.
- обещаващ млад опререн певец, който всеки път изненадваше с все по-острото си поведение. Е да хора има при това всякакви.

Обаче това как да го нарека:

http://www.youtube.com/watch?v=00P8dAnTPzY

Когато някой е известен трябва да си носи дисагите и да търпи отношение. Това е нещо като цена на успеха. Ако не може то просто ще престане да бъде такъв.

Това е поведението на един прост човек, който след като е участвал в едно реалити шоу и вече "Кой съм аз?" ...

PunkoHead каза:
Това е поведението на един прост човек, който след като е участвал в едно реалити шоу и вече "Кой съм аз?" ...

Пунко бъркаш бате :)

Това е едно просто предаване за прости хора,с участници прости хора и единствената му цел е простите хора да пращат СМС-и,за да печелят други прости хора!

Четох за тва...пущиняк.Ще ми се да видя как удря някой мъж.После ша пее с чейне.Ама и оная пък и тя е...Абе както казва един приятел only in Bulgaria.

Music Idol е тъпо нещо. Направено само за да гълтат планина от пачки.
Не се интересуват от таланти не таланти.
всичко е $

Back
Горе