Какво мислите за тази кутия?

t0shk0

Registered
Според вас тази кутия заслужава ли си парите - http://nikem-bg.net/computer-components/CM-HAF-912-PLUS?

Аз много търсих някаква подобна кутия, която да има вентилатор отпред и прозрачен капак отстрани, но така и не можах да намеря, поне не и за тези пари.

Спрях се на тази, защото много ме кефи дизайна, има възможност за доста добър cable management и като я модна с някой друг цветен fan ще стане доста добре, мисля.. Само това, че няма прозрачен капак не ми се нрави, но май ще го преживея :)

Намерих я за $54.28 в Amazon, но едно нещо просто не мога да понеса. Вътре е боядисана в бяло... :cry:

Човек впрегнал си се в това как да си похарчиш парите за компютри какво значение има дали е черна дали бяла може да си намериш в пъти по хубави кутий за много по малко пари аз честно казано за кутия толкова пари не бих дал даже и за компютър :D

Vladislaw каза:
Според мен си заслужава парите. Даже може да заплатиш 200лв. малко бакшишче.

Може и на обслужващия оператор на телефона да му преведе някой лев, я за кафенце, я за някоя петък вечер...

П.П. Да не забравиш да пуснеш малко и на доставчика, който ще ти я достави до вас :?:

Jorko каза:
може да си намериш в пъти по хубави кутий за много по малко пари

Демонстрирай къде мога да си намеря такова животно, че много искам да си го взема :)

Единствената дето горе долу харесах беше тази дето idev искаше да си я купува.
Тя беше по евтина и горе долу читава.
Всички по евтини от 150 лв. кутии са без заден джоб, некачествени, грозни и т.н.

Тази кутия си е екстра. Винаги предопочитам coolermaster, защото са си качествени кутии. Малко по тежки са от останалите но все пак няма да я нося на морето с мен.

ОТ този клас на подобна цена бих избрал Cooler Master Storm Enforcer .
Мисля, че цената беше почти същата или малко по висока.
Няма ли в амазон такава?

Има, тъкмо я видях преди малко, даже тя ми допада повече, защото има прозорче от лявата страна.

t0shk0 каза:
Има, тъкмо я видях преди малко, даже тя ми допада повече, защото има прозорче от лявата страна.

Те всичките имат прозорче от страни.
Само , че се продава отделно за останалите модели.
http://www.cmstore.eu/cases/haf/haf-912-plus/haf-912-windowed-sidepanel/

http://www.cmstore.eu/haf/
Поръчваш си всичко което ти трябва.
Мен ме кефи, че и да счупя нещо има от къде да си взема. Кутии се продават на части отделно

Но тази за която ти казвам е добра определено.
И като дизайн и като качество и няма нужда да поръчваш отделно панел с прозорец.

Най-много ми харесва това, че си има вграден контролер за вентилаторите, а и дизайнът е направо страхотен за геймърска кутия.

Не ми харесва, че на предния панел не може да се слагат и USB 2 и USB 3 едновременно, но ще го преживея. Също така кутията е малко по-малка от тези, които си бях харесал на Cooler Master, но за сметка на това има място за 7 вентилатора. Тези вентилатори, които са на самата кутия смятам да ги сваля, защото се прекалено шумни и ще ги заменя с други.

Edit: Поръчах една и след 1 или 2 дни ще я видя какво представлява в действителност.

@admin - Ти на твоята кутия какви вентилатори си сложил? Говоря за LED вентилаторите, където светят в червено.

t0shk0 каза:
@admin - Ти на твоята кутия какви вентилатори си сложил? Говоря за LED вентилаторите, където светят в червено.

Извинявай не съм видял, че питаш.
CoolerMaster са вентилаторите.
Купих един допълнителен пак cooler master но другите светещи си дойдоха с кутията.

Допълнителният който купих се оказа 2100 оборота, а оригиналните са по 1300.
Добри са, светят екстра и са евтини.

Купих и два корсара, но не съм доволен много от тях.
По шумни са от този 2100 въпреки, че са по 1600.
Отделно последният, който купих за 20 евро Silverstone AP121-RL 120mm
въобще не може да се сравнява по духане с cooler master.
Вярно, че е много тих но за тази цена очаквах нещо повече каот въздушен поток.
Но иначе добре свети и той в червено и е ултра тих. Уж насочена струя има.
Оставих го на предният панел. Върши работа но е прехвален според мен.

Така си и мислех, защото и аз съм се насочил към тези червените на Cooler Master. Само ще изчакам в петък да ми донесат кутията, за да видя с какви кабели разполага вградения контролер и до колко вата издържа един канал и ще поръчам няколко, сигурно ще сложа два отгоре, два отстрани и два отпред. Ще светне като коледна елха :D

http://nikem-bg.net/computer-components/CM-120MM-CASE-FAN-RED-LED-SLV

Сигурно ще купувам от тези, защото не са много шумни, само 19дб, но с контролера те няма да работят на max и мисля, че въобще няма да се чуват.

t0shk0 каза:
Така си и мислех, защото и аз съм се насочил към тези червените на Cooler Master. Само ще изчакам в петък да ми донесат кутията, за да видя с какви кабели разполага вградения контролер и до колко вата издържа един канал и ще поръчам няколко, сигурно ще сложа два отгоре, два отстрани и два отпред. Ще светне като коледна елха :D

http://nikem-bg.net/computer-components/CM-120MM-CASE-FAN-RED-LED-SLV

Сигурно ще купувам от тези, защото не са много шумни, само 19дб, но с контролера те няма да работят на max и мисля, че въобще няма да се чуват.

Не.
Много са тихи.
Но има едни дето на ниски обороти присветкат а на високи си светят постоянно.
Тоест като са на ниски не светят постоянно ами мигат и с оборотите това мигане се забързва и накрая спира на високите.

Този допълнителният дето го купих е такъв.
А оригиналните пък са си постоянно светещи и за разлика от този последният са с по два кабела. Един за светлината а другият захранващ за да мога да им спирам светлините през контролера.

Този присветкащият е 2100 макс оборота
Cooler Master 120MM R4-L2R-20AR-R1 2000RPM Red
, останалите са 1300 макс.

ТО в сайта дето си дал не пише никакви данни за този вентилатор и явно е стандартният на coolermaster

Back
Горе