Какво мислите?

Какво да мисля? Където и да натисна ме изпраща да си купувам мишка! Бъгнясала работа.
Дизайна е добър, но не и подходящ. Това прилича на рап сайт.

Готино е ама може да увеличиш прозореца на снимките за да не се скролира надолу у на дясно

maxvolum каза:
Какво да мисля? Където и да натисна ме изпраща да си купувам мишка! Бъгнясала работа.
Дизайна е добър, но не и подходящ. Това прилича на рап сайт.
Не съм напълно съгласен, защото от снимките отсрани се вижда че той е трейсър може би. Сайта е подходящ според мен и като за лична страница бива...

Ми по точно фриирънър :) Не виждам кое не му е подходящо :P
Колкото фо тва за мишката ... махам го щото и аз незнам от къв зор ми беше да го слагам ... а колкото до скроловете ... това е заради разликите между IE и Mozilla, но вече и това е решено :)

Браво! Харесва ми този urban стил, който си използвал. Можеш да пипнеш лекинко с CSS менюто, но можеш и да го оставиш. Има много идея с това напукване и скачащия пич. След време можеш да го доразвиеш. Да го направиш все едно пича счупва някакво стъкло или ... нещо от сорта - да му се опъне нещо покрай чипиците.
Защо не сложиш малко информация и на главната страница. Така седи леко никаква. Остави фона, но напиши нещо с червено примерно или друг контрастен цвят и стил. Някоя мисъл на ЧеГевара + една петолъчка ще вкарат много агресинг в дизайна.
Просто идеи, но и така много ми харесва!
Успех!

Back
Горе