Какво ще кажете

hishnika

Registered
Какво ще кажете
/*имайте в предвид, че това е един от първите ми опити*/

bg3.gif

малко НЕстандартни размери
доста е хубаво
аз ако направя нищо такова ще трея да се пръсна от кеф

Това какво е? :)

МЕждо другото сложи Smooth на текста си, че така е много назъбен.

Без да се обиждаш, но е отвратително. Няма никаква идея в него, просто един liner c4d по средата и две фигурки с неподходящи Blending Options в двата ъгъла. Много е празно също :)

Добро е, но преди да почнеш нещо го измисли. Иначе на това му се вика "модерно изкуство" нестандартни, несеметрични и нецентрирани фигури с контрасни цветове. Ами звучи грозно значи е хубаво :D.

PoDMaTRiX каза:
Без да се обиждаш, но е отвратително. Няма никаква идея в него, просто един liner c4d по средата и две фигурки с неподходящи Blending Options в двата ъгъла. Много е празно също :)

напълно съм съгласен с PoDMaTRiX. имаш три четки - две от които са векторни и си ги наплйокал къде свариш. тва е - никва идея.

На мен пък ми харесва това посредата, ако се доизпипа всичко ще стане супер ;)

на мен дат нищо не мога да направя с Photoshop ме кефи много
и колкото повече разбират хората все повече не го харесват
щот знаят че не е нищо особенно

renegat96 каза:
на мен дат нищо не мога да направя с Photoshop ме кефи много
и колкото повече разбират хората все повече не го харесват
щот знаят че не е нищо особенно

Прав си :)
Аз почти нищо не разбирам от фотошопа и това ме кефи. Макар, че незнам какво е изобщо :D

xainiken каза:
Прав си :)
Аз почти нищо не разбирам от фотошопа и това ме кефи. Макар, че незнам какво е изобщо :D

хаха а мислиш ли че аз знам :)

PoDMaTRiX каза:
:(
АЗ не съм съгласен с теб това, ти трупаш нещтата си с ефикти не звачи, че и другите си ги трупат.
Само две забележки: много ти е плътна и голяма сянката и си направи текста на smoth иначе е хубаво

пфф нали от страни ще има меню бре, в средата ще е информацията, какво да сложа още а? :cry:

Малко "изпъкналия" ефект не е станал както трябва.. и намали малко сенките ;)

Back
Горе