Как беше?

miro91

Registered
Как беше този ефект да направя някоя снимка не черно бяла а да е в някакъв контраст примерно да е като чернобяло но вместо черното да е кафяво примерно или синьо.
Едит: знам че една снимка ако искам да я направя черно бяла става с Ctrl+Shift+U обаче после как нз.

jefriii каза:
Еми нз дали ще е яко направи едно и го пакажи да видим :)
Аз искам да разбера как ставаше че съм забравил преди правих няколко такива. Ама не мога да са сетя.

miro91 каза:
Как беше този ефект да направя някоя снимка не черно бяла а да е в някакъв контраст примерно да е като чернобяло но вместо черното да е кафяво примерно или синьо.
Едит: знам че една снимка ако искам да я направя черно бяла става с Ctrl+Shift+U обаче после как нз.

652474_orig.jpg

ПРЕДИ

652468_orig.jpg

СЛЕД

652469_orig.jpg

miro91 каза:

aaaaa разбрах.
значи отиваш на Image->Adjustmens->Desturate
после отиваш на Image->Adjustmens->Brightnes/Contrast и увеличаваш контраста.
после отиваш на Image->Adjustmens->Hue/Situration и си прави цветовите настройки като слагаш отметка на Colorize.

SandPrince каза:
miro91 каза:

aaaaa разбрах.
после отиваш на Image->Adjustmens->Hue/Situration и си прави цветовите настройки като слагаш отметка на Colorize.

Не, не си разбрал.
Ако направиш десатурация после ще е по-трудно да го оцветиш.
За това направо Image->Adjustmens->Hue/Situration

mania каза:
SandPrince каза:
miro91 каза:

aaaaa разбрах.

Не, не си разбрал.
Ако направиш десатурация после ще е по-трудно да го оцветиш.
За това направо Image->Adjustmens->Hue/Situration

така само променяш цвета.
той иска да засили и контраста.

Именно.Първо трябва да промениш цвета и след като имаш цвят тогава вече можеш да променяш контраста и наситеността.О.К.

А за да се обедиш пробвай и двата варианта (твоя и моя) и тогава дай коментар от който да разберем кой вариант е правилния.

На SandPrince начина става но после немога да са оправя с цветовете там ония слайдери не мога да ги направя. Пък аз искам примерно една снимка като я сложа върху някакъв фон и да направя така че снимката някакси да се слее с фона. Това го правих преди май от Blend Mode беше някой мод ама ... кажете как да са опрая с цветовете.
П.С бленд мода е Luminocity или нещо такова последния.
Значи фона на който слагам е едно кафяво преливка между
#f8e5c3 и #D6C5A7 и искам да сложа една снимка на една жена и тази жена да изглежда се едно е нарисувана върху фона.
П.С 2 това ми трябва за сайта който подготвям за състезанието :D

Back
Горе