Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Аз искам да разбера как ставаше че съм забравил преди правих няколко такива. Ама не мога да са сетя.jefriii каза:Еми нз дали ще е яко направи едно и го пакажи да видим![]()
miro91 каза:Как беше този ефект да направя някоя снимка не черно бяла а да е в някакъв контраст примерно да е като чернобяло но вместо черното да е кафяво примерно или синьо.
Едит: знам че една снимка ако искам да я направя черно бяла става с Ctrl+Shift+U обаче после как нз.
miro91 каза:Как беше този ефект да направя някоя снимка не черно бяла а да е в някакъв контраст примерно да е като чернобяло но вместо черното да е кафяво примерно или синьо.
Едит: знам че една снимка ако искам да я направя черно бяла става с Ctrl+Shift+U обаче после как нз.
SandPrince каза:miro91 каза:Как беше този ефект да направя някоя снимка не черно бяла а да е в някакъв контраст примерно да е като чернобяло но вместо черното да е кафяво примерно или синьо.
aaaaa разбрах.
значи отиваш на Image->Adjustmens->Desturate
после отиваш на Image->Adjustmens->Brightnes/Contrast и увеличаваш контраста.
после отиваш на Image->Adjustmens->Hue/Situration и си прави цветовите настройки като слагаш отметка на Colorize.
mania каза:SandPrince каза:miro91 каза:Как беше този ефект да направя някоя снимка не черно бяла а да е в някакъв контраст примерно да е като чернобяло но вместо черното да е кафяво примерно или синьо.
aaaaa разбрах.
значи отиваш на Image->Adjustmens->Desturate
после отиваш на Image->Adjustmens->Brightnes/Contrast и увеличаваш контраста.
после отиваш на Image->Adjustmens->Hue/Situration и си прави цветовите настройки като слагаш отметка на Colorize.
Не, не си разбрал.
Ако направиш десатурация после ще е по-трудно да го оцветиш.
За това направо Image->Adjustmens->Hue/Situration