Как да вмъкна картинка в банера си ?

Emperator

Registered
Здр :) Пак имам много тъп въпрсо :) Можете ли да ми кажете как да вмъкна картинка в банера си :)

Изрязваш картинката с "Polygonal Lasso Tool (L)" или "Pen Tool (P)" после Ctrl+C и после върху твоя банер Ctrl+V след това Ctrl+T за да смалиш или уголемиш :)

GodFather каза:
Изрязваш картинката с "Polygonal Lasso Tool (L)" или "Pen Tool (P)" после Ctrl+C и после върху твоя банер Ctrl+V след това Ctrl+T за да смалиш или уголемиш :)

Мерси +1 а само ще ми кажеш ли как да изрязвам точно по линията :)

Аз също така предлагам много хубав начин да стане по-хубав банера, като оградиш самата снимка със някакъв цвят! Така като я сложиш във Банера ще стане по-хубав!

luudman каза:
Аз също така предлагам много хубав начин да стане по-хубав банера, като оградиш самата снимка със някакъв цвят! Така като я сложиш във Банера ще стане по-хубав!

Това е добра идея но аз исакм да знам ако имам момиче на снимката как мога да я изрежа точно :)

Най-добрия начин за изрязване е с "Pen Tool" и след това взимаш "Add Anchor Point Tool" и зуумваш .. и си ги нагласяш .... става най-точно

Не е с пен туула според мен. Влизаш в Quick Mask Mode (долу на туулбара с инструментите има един бутон) и маркираш жената с четката с ЧЕРЕН цвят (ще изглежда червен - не се притиснявай). После на същото място има бутон Exit Quick Mask Mode и вече ти е маркирана само жената. (Може да се наложи с някой от инструментите за селектиране за дадеш десен клавиш и Invert Selection) :?:

StormBreaker каза:
Не е с пен туула според мен. Влизаш в Quick Mask Mode (долу на туулбара с инструментите има един бутон) и маркираш жената с четката с ЧЕРЕН цвят (ще изглежда червен - не се притиснявай). После на същото място има бутон Exit Quick Mask Mode и вече ти е маркирана само жената. (Може да се наложи с някой от инструментите за селектиране за дадеш десен клавиш и Invert Selection) :?:

Мисля че най-добре го обясни браво :)
Но ще може ли няколко скрийна да си го изясня и аз ;)

Гледам, че все майстори са се събрали и четатехниките за изрязване на картинки. Защо ли никога не съм ползвал тия техники. Сигурно съм много прост и мързелив и знам, че съществува опцията EXTRACT!
Ам някой ден ако я закъсам може да ви пробвам и ваще техники.
btw: Аз така си говоря, дано никой не се засегне от закачливия ми тон :)

Няма кой знае колко за разказване. Екстрактването на картинки е доста оптимизирано в Photoshop и един от най-използваните инструменти точно Extract-a. Влиза се в Filter -> Extract
Избираш четка, по-малка за фините детайли и по-дебела за по грубите и контрастните и почваш да ограждаш формата. След като приключиш пускаш на заградената област запълване с кофата и даваш Extract.
Това е.

Back
Горе