Как да добавя втора заявка

Lambenstein

Registered
Може ли някой да ми каже как да направя втората заявка. Когато имам човек пуснал тема и името му е Спас(пример) да ми изкарва от юсерс аватар, инфо за човека. На празното пространство да е заявката.
Благодаря предварително

Код:
<?php
include "config.php";
$id = $_GET['id'];
			$db = mysql_query("SELECT * FROM portfolio WHERE id='$id'");
			 
			$i = 0; // prisvoqvame na $i stoinost 0 
			while($row = mysql_fetch_assoc($db))
		{		
		$resultat = mysql_num_rows($query);
			$name = $row['name'];
			$text = $row['text'];
			$snimka = $row['snimka'];
			$website = $row['website'];
			$ka4il = $row['ka4il'];
			if($i%1 == 0)
				{
				   echo "
				   <article class='single-post'>
        <header>
          <h3 class='style1 style2'>$row[name]</h3>
        </header>
         <div class='featured-thumbnail no-hover'><div class='img-wrap'><img width='200' height='150' src='$row[snimka]' class='attachment-post-thumbnail wp-post-image' alt='$row[name]' title='$row[name]' /></div></div>                <div class="post-content">
          <p>$row[text]</p>
           </div>
      </article>
<div id='post-author'>






        <h3>Written by  </h3>
     <p class='gravatar'><img alt='$row[name]' src='$row[avatar]' class='avatar avatar-80 photo' height='80' width='80' /></p>
        <div id='author-description'>
        $row[info]
          <div id='author-link'>
          </div>
        </div>
      </div>";
				}

				$i++;
		}
 ?>
 
Код:
<?php
include "config.php";
$id = $_GET['id'];
			$db = mysql_query("SELECT * FROM portfolio WHERE id='$id'");
$db2 = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id='$id'");
while($row = mysql_fetch_assoc($db2))
{
$user=$row['user'];
// iii drugi
}			 
			$i = 0; // prisvoqvame na $i stoinost 0 
			while($row = mysql_fetch_assoc($db))
		{		
		$resultat = mysql_num_rows($query);
			$name = $row['name'];
			$text = $row['text'];
			$snimka = $row['snimka'];
			$website = $row['website'];
			$ka4il = $row['ka4il'];
			if($i%1 == 0)
				{
				   echo "
				   <article class='single-post'>
        <header>
          <h3 class='style1 style2'>$row[name]</h3>
        </header>
         <div class='featured-thumbnail no-hover'><div class='img-wrap'><img width='200' height='150' src='$row[snimka]' class='attachment-post-thumbnail wp-post-image' alt='$row[name]' title='$row[name]' /></div></div>                <div class="post-content">
          <p>$row[text]</p>
           </div>
      </article>
<div id='post-author'>






        <h3>Written by  </h3>
     <p class='gravatar'><img alt='$row[name]' src='$row[avatar]' class='avatar avatar-80 photo' height='80' width='80' /></p>
        <div id='author-description'>
        $row[info]
          <div id='author-link'>
          </div>
        </div>
      </div>";
				}

				$i++;
		}
 ?>
 
dakata__92 каза:
Lambenstein каза:
за съжаление не става по този начин
Защо да не става ? Обясни по-подробно кое не сее получило !

$db2 = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id='$id'");

не е правилно

тр да е така

$db2 = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$ka4il'");

ето така тр да е

само си промени полето и таблицата на заявката,защото не чета мисли и не знам как са ти в БД нещата :)

може да съм сбъркал нещо,защото бързах.Ако някой види грешка,моля да ме поправи

(тествано и при мен бачка)

Код:
<?php
include "config.php";
$id = $_GET['id'];
         $db = mysql_query("SELECT * FROM portfolio WHERE id='$id'")or die (mysql_error());
         
         $i = 0; // prisvoqvame na $i stoinost 0
         while($row = mysql_fetch_assoc($db))
      {      
      $resultat = mysql_num_rows($query);
         $name = $row['name'];
         $text = $row['text'];
         $snimka = $row['snimka'];
         $website = $row['website'];
         $ka4il = $row['ka4il'];
         if($i%1 == 0)
            {
               echo "
               <article class='single-post'>
        <header>
          <h3 class='style1 style2'>$row[name]</h3>
        </header>
         <div class='featured-thumbnail no-hover'><div class='img-wrap'><img width='200' height='150' src='$row[snimka]' class='attachment-post-thumbnail wp-post-image' alt='$row[name]' title='$row[name]' /></div></div>                <div class='post-content'>
          <p>$row[text]</p>
           </div>
      </article>
<div id='post-author'>


";
$db2 = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username = $ka4il") or die (mysql_error());
$db2 = mysql_fetch_array($db2);

echo"
        <h3>Written by  </h3>
     <p class='gravatar'><img alt='$db2[усерname]' src='$db2[avatar]' class='avatar avatar-80 photo' height='80' width='80' /></p>
        <div id='author-description'>
        $db2[info]
          <div id='author-link'>
          </div>
        </div>
      </div>";
            }

            $i++;
      }
 ?>
 
Lambenstein каза:
+1 за critrate, той ти обясни грешката.
Бту беше изпуснал кавички в where-a
Това което ти пратих е напълно същото, като пример с единствената разлика, че търси по id на потребителя а не по username, което ти е само едно сменяне на колоната в таблицата и променливата :D А може ли да ми кажеш къде съм пропуснал кавичка, на лични, понеже си дал точка ! До колкото си виждам кода след клаузата WHERE id='$id' си има кавичка следвана от двойна :) В кода който съм ти дал няма грешка просто ти не си се ориентирал по примера, но се случват и такива работи :?:
 

Горе