M m0nS4LiFe Registered 24 Декември 2008 #1 Как да добавя реклама и търсачка от гугъл в php fusion 6 като блок
V Vasileff Registered 24 Декември 2008 #2 Не знам дали има някаква разлика, но ето как е в Fusion 7.. За рекламите: openside("Tук си пишеш името на панела"); ?> Тук поставяш кода, който ти е генериран от Гугъл <? closeside(); Увеличете... Абсолютно същото е и за търсачката: openside("Име на панела"); ?> <input type="text" name="q" size="22" /> <? closeside(); Увеличете... Съответно, пак си слагаш твоя код. Може да промениш дължината на търсчката като намериш реда, който съм оставил и промениш числото, оцветено в червено. По подразбиране мисля, че беше 31.
Не знам дали има някаква разлика, но ето как е в Fusion 7.. За рекламите: openside("Tук си пишеш името на панела"); ?> Тук поставяш кода, който ти е генериран от Гугъл <? closeside(); Увеличете... Абсолютно същото е и за търсачката: openside("Име на панела"); ?> <input type="text" name="q" size="22" /> <? closeside(); Увеличете... Съответно, пак си слагаш твоя код. Може да промениш дължината на търсчката като намериш реда, който съм оставил и промениш числото, оцветено в червено. По подразбиране мисля, че беше 31.