FirstBlood
Registered
Здравейте.. Имах една стара тема в един прецакан backup и искам да извадя само нея. Каде да я добавя и как(с phpMyAdmin съм)?
Мерси предварително
Мерси предварително
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Извинявам се за спама, ама ми трябва адски спешно.FirstBlood каза:Здравейте.. Имах една стара тема в един прецакан backup и искам да извадя само нея. Каде да я добавя и как(с phpMyAdmin съм)?
Мерси предварително![]()
¬BumPFirstBlood каза:Здравейте.. Имах една стара тема в един прецакан backup и искам да извадя само нея. Каде да я добавя и как(с phpMyAdmin съм)?
Мерси предварително![]()
Понеже мисля, че не се пипа точно в INSERT INTO phpbb_topics, съм ти дал цялата БД.renegat96 каза:трябва да има едно
INSERT INTO phpbb_topics...
и така нататък
дай това дето има
INSERT INTO phpbb_topics
и кажи как се казва тая тема
ама кажи как се казва темата деFirstBlood каза:Понеже мисля, че не се пипа точно в INSERT INTO phpbb_topics, съм ти дал цялата БД.
База данни
Аз мога да си я намеря обаче като я извадя каде да я добавя ? В коя таблица ?renegat96 каза:ама кажи как се казва темата деFirstBlood каза:Понеже мисля, че не се пипа точно в INSERT INTO phpbb_topics, съм ти дал цялата БД.
База данни
ами влизаш в таблицата за форума и цъкаш горе SQL и там пишеш кода който вкарва темата само това еFirstBlood каза:Аз мога да си я намеря обаче като я извадя каде да я добавя ? В коя таблица ?renegat96 каза:ама кажи как се казва темата деFirstBlood каза:Понеже мисля, че не се пипа точно в INSERT INTO phpbb_topics, съм ти дал цялата БД.
База данни
Мерси. Не ми трябват постоветеrenegat96 каза:ами влизаш в таблицата за форума и цъкаш горе SQL и там пишеш кода който вкарва темата само това еFirstBlood каза:Аз мога да си я намеря обаче като я извадя каде да я добавя ? В коя таблица ?renegat96 каза:ама кажи как се казва темата де
P.S забравих да ти кажа
трябва да намериш и отговорите на темата за да я има цялата
иначе ще има само първия пост
за нищо... 8)FirstBlood каза:Мерси. Не ми трябват постовете![]()