Как да изрежа снимка ?

respec7_m3

Registered
Здравейте немога да разбера как да изрежа снимка с фотошоп. Целта ми е да изрежа на снимката има 2ма човека един до друг но няма как да изрежа единия от другия например със PhotoScape защото ми дава да ограждам като изрязвам, а целта ми е да изрежа по ъгъл точно по контурите само на единия човек може ли това да стане с PhotoShop ако може как ? А ако неможе с коя друга програма може да стане ?

Каква е снимката :)

Аз лично използвам
от инструментите за селекция в Photoshop няма друг с по-голямо ниво на контрол от Pen Tool. Pen Tool дава възможност за избор на частичен пиксел. Това на практика означава, че края на вашата селекция винаги ще бъде гладък, без назъбени пиксели. Използването на Pen Tool дава допълнителни възможности за управление. Освен това можете да запишете пътя (Save Path), да създадете и запишете създадената форма (Define Custom Shape), да запълните пътя (Fill Path) или да го очертаете (Stroke).

Да, с
Pen_tool.png
Pen Tool става най добре, но трябва да го овладееш. По-грубо, но по-лесно е с
polygonal-laso-tool-icon.png
Polygonal Lasso Tool , а пък най-лесно и бързо е с
howto:croptool.gif
Crop Tool.

Успех!

примерно на тези русалки
zjxgsi.gif
как да изрежа това, което съм оградил. Пробвах със изброените от вас неща, но нещо не се получава, някви линий се кривят и т.н. ако може да ми обясните точно как става ... или някой ако може да му дам снимката на ЛС да я направи ?

Постни тук точната снимка да видя как може да стане, иначе в изрязването се кривят линии - естествено, не си овладял инструмента...

Vladkata каза:
Постни тук точната снимка да видя как може да стане, иначе в изрязването се кривят линии - естествено, не си овладял инструмента...
Това.. ясно ей сега ще ти дам снимката :)

Back
Горе