H hisar Registered 13 Юли 2010 #1 Здравйете като правя някакъв обек с photoshop с ректангъл тула винаги ми прави ъглите наръбени как да ги направа гладки ?
Здравйете като правя някакъв обек с photoshop с ректангъл тула винаги ми прави ъглите наръбени как да ги направа гладки ?
D dELux_nike Registered 13 Юли 2010 #4 дай снимка с настройките на инструмента ? и на каква резолюция е това ?
H hisar Registered 13 Юли 2010 #5 на 1000 - width and 1000 - height и това за тези ръбчита е на 15px Ползвам cs2 ако има някакво значение
на 1000 - width and 1000 - height и това за тези ръбчита е на 15px Ползвам cs2 ако има някакво значение
D dELux_nike Registered 13 Юли 2010 #7 Пробвай с тези настройки: и си виж резолюцията като създаваш файл колко е ? пп: тва е от версия CS3
H hisar Registered 13 Юли 2010 #8 ДОбре де коя версия да ползвам cs5 немога да му намера ключ който да работи ?
B bunchevi Registered 30 Август 2011 #11 Извинявам се, но може ли пак някой да обясни какво точно да се направи за да ги няма тези наръбенките. Ползвам cs5 extended и файла ми е 750х120 пиксела с резолюция 72. Моля ви да ми обясните как се махат тези неща, опитах какво ли не, но не става.
Извинявам се, но може ли пак някой да обясни какво точно да се направи за да ги няма тези наръбенките. Ползвам cs5 extended и файла ми е 750х120 пиксела с резолюция 72. Моля ви да ми обясните как се махат тези неща, опитах какво ли не, но не става.