K kikity_94 Registered 25 Април 2010 #1 Здравейте как мога да направя ето това както е на снимката. Във ограденото както е направено с черен молив искам да се слива с заобленото сиво. Надявам се ме разбрахте ако не сте ще обесня пак
Здравейте как мога да направя ето това както е на снимката. Във ограденото както е направено с черен молив искам да се слива с заобленото сиво. Надявам се ме разбрахте ако не сте ще обесня пак
D dELux_nike Registered 25 Април 2010 #2 http://itschool.bg/tutorials/article/375/ тва ще ти помогне ли
K kikity_94 Registered 25 Април 2010 #3 А ако го направя с Rounded Rectagle Tool ефекта ще се получи ли
K kikity_94 Registered 25 Април 2010 #5 Пробвах но нещо не ми са получава като направя заобленото не мога после д аму направя селекция нз що не става :shock:
Пробвах но нещо не ми са получава като направя заобленото не мога после д аму направя селекция нз що не става :shock:
K kikity_94 Registered 25 Април 2010 #7 не се получава както и да е получаваш +1 за отделеното време и помоща