K kWo_2 Registered 11 Януари 2010 #1 имам един фон и искам на него да направя заоблени ъгли с бобрдер и моля накой да ми каже как мога да го постигна
имам един фон и искам на него да направя заоблени ъгли с бобрдер и моля накой да ми каже как мога да го постигна
S SandPrince Registered 11 Януари 2010 #2 Прави се с Rounded Rectangle Tool. Задаваш му с какъв радиус да бъдат ъглите, с какво заобляне имам предвид и чератеш. След това отиваш на Layer->Layer Styles и избираш Stroke където задаваш дебелина и цвят. :?:
Прави се с Rounded Rectangle Tool. Задаваш му с какъв радиус да бъдат ъглите, с какво заобляне имам предвид и чератеш. След това отиваш на Layer->Layer Styles и избираш Stroke където задаваш дебелина и цвят. :?:
K kWo_2 Registered 11 Януари 2010 #3 Задаваш му с какъв радиус да бъдат ъглите - това не видях от къде се избира радиуса и защо ъглите стават много груби с пропуснати пиксели между ръбовете :idea: не са заоблени както трябва а бъдат
Задаваш му с какъв радиус да бъдат ъглите - това не видях от къде се избира радиуса и защо ъглите стават много груби с пропуснати пиксели между ръбовете :idea: не са заоблени както трябва а бъдат
B bloods33ker Registered 20 Януари 2010 #5 Rounded Rectangle Tool отиваш в Paths дясното копче Make Selection и си работи.Относно бордера той се прави в CSS
Rounded Rectangle Tool отиваш в Paths дясното копче Make Selection и си работи.Относно бордера той се прави в CSS
S slideR Registered 20 Януари 2010 #6 Не прави се със layer -> layerstyle -> blending options -> stoke
K kWo_2 Registered 20 Януари 2010 #7 Да то е както sand каза, аз просто съм объркал с друга опция благодаря че се включиха и др