Как да направя ?id=1

Bakalov

Registered
Здравейте :)
Как да направя във случая http://fighter-bg.com/klubove.php всеки клуб да се отваря във отделна страница. Знам че става със ?id=1,2 или зависи от ид-то. Искам да стане като тук: http://fighter-bg.com/allvideo.php
 
Става с GET цялата работа.
Ще ти дам пример със ситема за новини.
имаш в базата данни поле news_id (ид на новината), имаш и една страница където извеждаш всички новини и искаш към новина да се достига чрез цъкане върху заглавието на новината, тогава линка ти ще бъде следния.
<a href="newsview.php?news_id=$news_id">заглавието</a>
и във страницата newsview.php вече чрез ГЕТ взимаш ид-то ето така
$news_id = (int)$_GET['news_id'];
После в заявката сравняваш ид-то взето от ГЕТ с избраната новина и ако съвпадат ще ти изведе новината с такъв линк
www.saita.com/newsview.php?news_id=1
Ако е с ИД 1
Това е надявам се да си разбрал логиката останалото от тебе, ако нещо не можеш да се справиш питай
 
Не става нещо. Не знам къде бъркам. Изпратих ти пълномощно на скайпа.
 

Горе