Как да настроя BIOS да зарежда USB Клавиатура

При повечето дънни платки е с клавиша Del. Ако не става пробвай F2 или F10 също. След старта на компютъра, още в началото преди да е заредила OC натискаш копчето (може и няколко пъти за по-сигурно).

Razbitcomet каза:
При повечето дънни платки е с клавиша Del. Ако не става пробвай F2 или F10 също. След старта на компютъра, още в началото преди да е заредила OC натискаш копчето (може и няколко пъти за по-сигурно).

Пробмела е следния че клавиатурата ми не работи докато не се зареди ОС ?

Погледни тази тема :S

http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=105401

Ако имаш си свържи временно клавиатура на PS/2 за да влезнеш в BIOS-a и да нагласиш тази опция ако я има или пък директно с нея да преинсталираш и после отново да си свържеш новата. Иначе за 3-4-5 лв. се продават предходници от USB към PS/2...

Razbitcomet каза:
Ако имаш си свържи временно клавиатура на PS/2 за да влезнеш в BIOS-a и да нагласиш тази опция ако я има или пък директно с нея да преинсталираш и после отново да си свържеш новата. Иначе за 3-4-5 лв. се продават предходници от USB към PS/2...
Този преходник каква работа ще му върши, като ЮСБ-то неработи при стартиране :?

Решението го казаха вече: намираш си обикновенна клавиатура и си пренастройваш биоса (ако в БИОСа ти има такава опция). Ако нямаш опция в биоса ще си преинсталираш ОС с обикновенната клавиатура PS/2
Друг начин няма :wink:

tysonlkr каза:
Razbitcomet каза:
Този преходник каква работа ще му върши, като ЮСБ-то неработи при стартиране :?

Решението го казаха вече: намираш си обикновенна клавиатура и си пренастройваш биоса (ако в БИОСа ти има такава опция). Ако нямаш опция в биоса ще си преинсталираш ОС с обикновенната клавиатура PS/2
Друг начин няма :wink:

Ти май преходник не си виждал.

До колкото знам и съм работил с такива клавиетури няма значение каква ще е клавиетурата няма ОН няма Офф би трябвало да работи :) и да си стигнеш до БИОСа

Back
Горе