Как да премахна текст от графика?

kpacuTo

Registered
Искам да махна текста и да сложа нов.
Казаха ми че ставало с Clone Stamp Tool но било голяма играчка докато се получи исканото .Пробвах по този начин но като започна ми изписва следното:

Код:
Could not use the clone stamp because the area to clone has not been difined (Alt- click to define a source point)

Помагайте ...

Дай снимката и ще ти махна текста :) Иначе с Clone Samp Tool ще направя урок в събота или неделя, зависи кога съм свободен :)

Натисни Alt, задръж го и цъкни на мястото което ще ти е източник и си рисувай с него :)

да наистина с печата е голяма играчка е за тези който още не са го усфойли добре

adrian каза:
Дай снимката и ще ти махна текста :) Иначе с Clone Samp Tool ще направя урок в събота или неделя, зависи кога съм свободен :)
Не можеш ли да ми кажеш къде е проблема че изписва това съобщение защото не е само една снимка.
Даи си skype ако имаш там да се разберем

PoDMaTRiX каза:
Натисни Alt, задръж го и цъкни на мястото което ще ти е източник и си рисувай с него :)

Май не четеш. Затова ти идкарва това съобщение :)

kpacuTo каза:
adrian каза:
Не можеш ли да ми кажеш къде е проблема че изписва това съобщение защото не е само една снимка.
Даи си skype ако имаш там да се разберем

PoDMaTRiX написа:
Натисни Alt, задръж го и цъкни на мястото което ще ти е източник и си рисувай с него

PoDMaTRiX ти отговори на въпроса :) А иначе skype ми е adr1ann. Пиши и ще ти обясня по-подробно работата с Clone Stamp Tool

Може да използваш също така и Heal Tool-a след като си минал с Clone Stamp-a :)
Според мен ще стане по-добре :wink:

Back
Горе