P Pascal Registered 9 Декември 2009 #1 Имам въпрос как да преместя даден текст по-вляво.Пробвах със space но не става :!: По точно трябва да преместя тези Точки да са на равно с Отбор и т.н
Имам въпрос как да преместя даден текст по-вляво.Пробвах със space но не става :!: По точно трябва да преместя тези Точки да са на равно с Отбор и т.н
D Dizasterr Registered 9 Декември 2009 #2 Чрез html. Правиш си една таблица в php кода. Ето така: Код: <?php echo "<table align='left'>"; echo "<tr>"; echo "<td>"; echo "Какво искаш си сложи тук"; echo "</td>"; echo "</tr>"; echo "</table>"; ?> Надявам се да си ме разбрал.
Чрез html. Правиш си една таблица в php кода. Ето така: Код: <?php echo "<table align='left'>"; echo "<tr>"; echo "<td>"; echo "Какво искаш си сложи тук"; echo "</td>"; echo "</tr>"; echo "</table>"; ?> Надявам се да си ме разбрал.
P Pascal Registered 9 Декември 2009 #4 Това е кода който оспях да сътворя <dt>{L_INTERESTS}:</dt> <dd>{INTERESTS}</dd> <dt>{POINTS_NAME}:</dt> <dd>{POINTS}</dd> <tr> <td class="gen" align="{S_CONTENT_FLOW_END}" nowrap="nowrap">{POINTS_NAME}: </td> <td><b>{POINTS}</b></td> </tr>
Това е кода който оспях да сътворя <dt>{L_INTERESTS}:</dt> <dd>{INTERESTS}</dd> <dt>{POINTS_NAME}:</dt> <dd>{POINTS}</dd> <tr> <td class="gen" align="{S_CONTENT_FLOW_END}" nowrap="nowrap">{POINTS_NAME}: </td> <td><b>{POINTS}</b></td> </tr>