Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Хехехех не ми се вярва :twisted:Smirnoff каза:Хакери са хакнали компютъра
на който са съхранявали информация
за ДНК-тата на всяко родено бебе,
да кажем от 1800-ната година
примерно може и по късно да е,
и след като имат информацията
са са направили и сайта. :wink:
Нима в косата няма ДНК ?porostorm каза:....., разбира се от ДНК-то ... разбира се от косата...
и в зъбите имаindex каза:Нима в косата няма ДНК ?porostorm каза:....., разбира се от ДНК-то ... разбира се от косата...
Нямаш смелост :wink:djvato каза:оффф тва са пълни гллупости на мен ми пише там незнам си колко милиона милярди минути еба ли ги ... ми аз утре мога да се самубия те от де да знаят :twisted:![]()
Smirnoff, ще те обвинят в подстрекаване към самоубийство. :mrgreen:Smirnoff каза:Нямаш смелост :wink:djvato каза:оффф тва са пълни гллупости на мен ми пише там незнам си колко милиона милярди минути еба ли ги ... ми аз утре мога да се самубия те от де да знаят :twisted:![]()
Разбира се, що за въпрос :?rusi_mc каза:хах ад се самоубия за да докажа на някакъв сайт че не е познал![]()
![]()
![]()
:shock: :shock: :shock:
Не се притеснявай с удоболствие ще те убия за да не е самоубиство 8)rusi_mc каза:хах ад се самоубия за да докажа на някакъв сайт че не е познал![]()
![]()
![]()
:shock: :shock: :shock: